Facebook Twitter Linkedin

Rob de Graaf

Lean proces expert ★ Lean trainer ★ "elimineer je verspillingen" ★ Keynote spreker

Rob is Lean Expert, Black Belt, Lean Leader, trainer, spreker en verpleegkundige. Rob is een inspirerende trainer en is gespecialiseerd in leiderschap. Rob heeft veel ervaring in het geven van trainingen en advisering voor de juiste aanpak van lean binnen de zorg en dienstverlening.

Is het huidige zorgsysteem nog wel van deze tijd? Wat kan er allemaal beter? Waarom moeten we wachten? Kunnen processen afgestemd worden op de klant?

★ LEAN INSPIRATIE ★
Door het inspireren van mensen wordt het mogelijk de professional in zijn of haar kracht te zetten. De kennis om te verbeteren zit in de mens zelf. Ergens diep verscholen in de hersenen zit vaak de oplossing en ik kan deze oplossing activeren.

★ ACTIEVEREN CREATIEVE BREIN★
Als inspirator en hervormer zoek ik graag met de mensen samen naar de juiste oplossing voor het beste probleem. Door het activeren van het creatieve brein door mijn trainingen, gastlessen en presentaties op congressen kunnen mensen zelf aan de slag met “verbeteren”.

★ LEAN INNOVATIE★
Dagelijks ben ik op zoek naar nieuwe ideeën om het leven voor patiënten, consumenten en mijzelf makkelijker en leuker te maken. Door het afstemmen van processen en te kijken boven de schutting kunnen mensen elkaar weer vinden en samen werken aan een leuke en productieve werkplek.