Facebook Twitter Linkedin

Rob Adams

Rob Adams, Six Fingers, schrijver, keynote spreker over strategie & innovatie, muziek freak                                                                         

Rob Adams houdt zich bezig met hoe en waar vernieuwing ontstaat. Hij is continue op zoek naar nieuwe theorieën en ideeën die in de wereld ontstaan en bijdragen aan verandering van maatschappijen, levens en manieren van werken. Hij is een veelgevraagd spreker over vernieuwing.

Rob Adams is de oprichter van Six Fingers. Six Fingers helpt organisaties om vernieuwing daadwerkelijk te realiseren. Six Fingers’ jarenlange onderzoek naar innovaties wereldwijd zorgt voor een breed inzicht in hoe vernieuwing tot stand komt en succesvol is vorm te geven. Klanten waar voor wordt gewerkt zijn bedrijven als ABN AMRO, Ahold, Antea Group, Postnl en PPG/Sigma Coatings.

In maart 2016 is Rob’s vierde boek uitgekomen. Versus gaat over vernieuwing en hoe deze vorm te geven. Over hoe je naast je bestaande organisatie die gericht is op executie, vernieuwing realiseert. Eerdere boeken zijn No Ego, over ongekroonde helden die de wereld veranderden, en Ga Vreemd! over je onderscheiden door branchevreemd te innoveren.

Versus is gebaseerd op de vele discussies die Rob de afgelopen jaren voerde met zowel startups als multinationals. Van Nederland tot Silicon Valley. Over de  struikelblokken die ervaren worden en de wegen die tot succes leidden bij vernieuwing. En op de schat aan praktijkervaring die is opgedaan tijdens projecten bij klanten die de ruimte gaven om te experimenteren en open stonden voor nieuwe methoden en onzekerheid.

Als spreker vervreemdt hij zijn publiek graag van het bekende. Van bestaande methoden om problemen op te lossen. En illustreert zijn verhaal met voorbeelden van over de hele wereld. Voor hem is de wereld een boekenkast vol inspiratie om gebruikt te worden. Zijn keynotes worden steevast hoog beoordeeld.