Facebook Twitter Linkedin

Workforce management congres

Gaby van Lemmen
9

Dhr. Gaby van Lemmen 03-10-2018

1.netwerk 2. benchmarking
10

02-10-2018

Voor mij was het meest waardevol dat ik een aantal oud collega's heb mogen tegenkomen. Verbetering kan wat mij betreft over twee assen; 1. de inhoudelijke sessies 2. het type rollen dat je wilt aantrekken (sterke relatie tot punt 1). Wat ik heb gemist is echte inspiratie en vernieuwing zowel in de seminars waar ik geweest ben als de nieuwe mensen die ik ontmoet heb.
Sander Kuijer
4

Dhr. Sander Kuijer 01-10-2018

Meest waardevol is de diversiteit van onderwerpen waaruit je kan kiezen als WFMer. Ben alleen de ochtend geweest maar zal zeker volgend jaar de gehele dag gaan volgen. Geen punten voor mij als verbetering
Joke
9

Mevr. Joke 01-10-2018

Wat ik erg prettig vond is dat verschillende aanbieders in de tenten stonden en dat je met ze in gesprek kon gaan. Tevens vond ik het hele programma goed in elkaar zitten. Genoeg keuze om daar aan deel te nemen waar je interesse naar uit ging. uit het stuk met Jan van Setten heb ik een aantal punten onthouden om mee te nemen in mijn contact naar de groepen en mijn contactpersonen. Erg waardevol. De sessies waren soms te kort om de stof goed door te nemen of tot je te nemen. Dat zou ik wellicht als verbeterpunt willen aangeven.
M. Borgstijn
9

Mevr. M. Borgstijn 01-10-2018

de pauzes zijn kort, als je vanuit een sessie komt dan in de rij moet staan voor de thee en die dan ook nog warm moet opdrinken gaat dat niet helemaal lukken.
8

01-10-2018

Niveau plenaire sprekers! Kwaliteit deelsessie WFM volwassenheid was mager.
Arjen Boersma
7

Dhr. Arjen Boersma 28-09-2018

Misschien wat meer aandacht voor de grote tekorten aan medewerkers in de zorg..... Roosteren is leuk maar als je geen medewerkers hebt wordt dat wel wat lastig. Voor de rest een grote dikke 10 voor het hele congres.
Wilma
9

Dhr. Wilma 27-09-2018

Plenaire settings waren heel sterk, workshops mogen best wat steviger. Was teveel sales en te weinig inhoudelijk.
Ad van der Linden
8

Dhr. Ad van der Linden 27-09-2018

Zoals elk jaar een enorm leuke opening en een mooie locatie. Voor mij sloten de sessies minder aan in vergelijking met andere jaren, maar dit kan ook de (foute) keuze zijn geweest. De partner visits waren wat rumoerig tijdens de pauze maar hebben wel een goede (korte) inzicht gegeven. Al met al kijk ik terug op een succesvolle dag. Al zijn het maar een aantal kleine dingen, je hebt weer nieuwe kennis om verder te ontwikkelen. Bedankt!
Bedankt voor je positieve reactie! Fijn dat je het congres zo positief en succesvol ervaren hebt. Wat betreft de Parnter-Visit heb je volledig gelijk: die waren rumoerig en gaan ...
Desiree Hoogendoorn
9

Mevr. Desiree Hoogendoorn 27-09-2018

Meest waardevol de gezichtspunten van Jan v Setten. Verbetering: meer andere sectoren! Overheid en bedrijfsleven . Veel Zorgsector.
Ad Wolfs
8

Dhr. Ad Wolfs 26-09-2018

handig is om te kunnen kiezen naar welke workshop je gaat, zo is er voor iedereen wat. locatie dit jaar erg mooi.
marga van bruggen
9

Mevr. marga van bruggen 26-09-2018

duidelijkere omschrijving van de workshops. Bij sommige workshops had ik een andere invulling verwacht. Ik zou het prettig vinden als er ruimte was om te sparren. Ergens een vraag in te kunnen brengen of een bijdrage aan een probleem te kunnen leveren. In kleine(re) groepjes zodat er echt een uitwisseling van kennis en contacten op gang komt
Nina Dap
9

Mevr. Nina Dap 26-09-2018

8

25-09-2018

Misschien een soort 'ontmoetings' cafe achtig iets, waar je gaat sparren over dezelfde problemen (soort mini workshop) iets interactiever dus. (in een zaal durft niet iedereen zicht uit te spreken) Verder weer helemaal top, sprekers waren super gaaf.
Jeroen Bors
9

Dhr. Jeroen Bors 25-09-2018

De break out sessies zouden wat mij betreft nog uitgebreider en soms dieper op de vakinhoud kunnen ingaan.
Martijn Sterk
7

Dhr. Martijn Sterk 25-09-2018

De plenaire lezingen waren erg waardevol en leerzaam. Bij sommige groepssessies had ik het idee dat de presenterende partij meer zijn product aan het verkopen was dan ons kennis aan het bijbrengen.
Annerieke
9

Mevr. Annerieke 25-09-2018

Mijn collega's spreken geen Nederlands en het is jammer dat er maar weinig Engels aanbod was :( Hopelijk is het mogelijk om ook een Engels programma aan te bieden.
Smeets
8

Dhr. Smeets 25-09-2018

Van de opening van Jan van Setten heb ik genoten. De presentaties van Savant en Dichterbij waren een bevestiging dat wij intern op de juiste weg zijn. De praktijkcases zijn voor mij de trigger om te komen.
Albert van Buren
9

Dhr. Albert van Buren 25-09-2018

Ik kan jullie alleen maar complimenteren.... De sprekers vind ik het meest interessant.....brengen alles weer eens terug tot de essentie van alledag. de workshops van Planmen kijken goed in de toekomst en brengen dat wat gaat veranderen en hoe je daar als planner op in kan spelen. Daarnaast een vet compliment aan de organisatie en alle mensen die erbij betrokken zijn. Zeer bijzonder dat dit congres nog altijd gratis is! Ik kijk uit naar het volgende congres.
R. Teuns
9

Mevr. R. Teuns 25-09-2018

-
8

25-09-2018

De dag was zeer goed geregeld, de sessies waren duidelijk aangegeven en gemakkelijk te vinden waar welke zaal was. Er waren voldoende mensen van planmen aanwezig om je te helpen bij vragen/onduidelijkheden. verbeterpunt; heb ik eigenlijk niet.
Hallo Marloes, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn dat je het congres zo positief ervaren hebt. We zien je ook graag bij andere events van PlanMen. Kijk hiervoor op ...
Marloes Smit
9

Mevr. Marloes Smit 25-09-2018

Het meest waardevol voor mij, is het delen van wat er in verschillende organisaties gebeurt, aangaande planning. De voorbereiding, kon wat beter, heb mij aangemeld, maar bleef mail over inschrijving krijgen, daarover ook gebeld, maar hielp niets.
Hallo Leonie, Bedankt voor je positieve reactie en feedback. Je hebt helemaal gelijk: de inschrijving had beter gekund. Excuses voor de spam aan mail en herinneringen.. dit gaan ...
leonie mahieu
9

Dhr. leonie mahieu 25-09-2018

De seminars waren erg informatief en entertainment. De workshop van Managment Drives was interactief en waardevol zonder dat de commercie de overhand nam. De workshop van Planville was erg op commercie en deze heeft me geen informatie gebracht die ik in het dagelijkse werk mee kan nemen. Helaas was het geluid in meerdere workshops slecht ingeregeld vooraf en ontbrak hierdoor tijd in de workshop of was het slecht te verstaan. Tip eerder de dag testen met geluid en aansluitingen. Lunch en borrel erg goed voorbereid en ingeregeld echter bij binnenkomst in de ochtend hadden 2 bars open mogen zijn. Erg leuk om te zien dat de medewerkers van Planman en zo ook de directeur in het gezelschap gemengd gingen tijdens de borrel en een babbeltje kwamen maken.
Germa te Dorsthorst
8

Mevr. Germa te Dorsthorst 25-09-2018

de inspirerende woorden van Jan van Setten en de workshop van Infor/American airlines. de partner visit in de Zaal zou ik niet meer in de "eetzaal" doen. ik kan de partners bijna niet verstaan.
Hallo Sander, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn dat je het congres zo positief en inspirerend ervaren hebt. Je feedback over de Partner Visit is volledig terecht en gaan we ...
sander
9

Dhr. sander 25-09-2018

Ontmoeting als positief Liever wat meer inhoudelijke workshops. En, de titels van de workshops meer richten op de werkelijke inhoud
6

25-09-2018

De groepssessies waren wat aan de korte kant, waardoor er meestal maar kort tijd was voor vragen/discussie. Liever eentje minder, aangezien de presentaties de tijd al makkelijk bleken te vullen.
Jelle Wichman
7

Dhr. Jelle Wichman 25-09-2018

Ik was meer op zoek naar plannings software voor 24h diensten bij de brandweer.
Eric Douven
7

Dhr. Eric Douven 25-09-2018

inspiratie opdoen plansystemen, wat er op de markt is collega planners spreken
Niels Jansen
9

Dhr. Niels Jansen 25-09-2018

De start van de dag vond ik het meest inspirerend. Ook de presentaties zoals zelf sturend team in de praktijk erg positief. De verzorging was ook prima, aanwijzing van de zalen kan beter evenals aangeven dat het tijd is.
7

25-09-2018

De plenaire sessies waren zeer inspirerend. De workshops wat minder relevant en erg veel keuze waardoor de voor mij meest relevante al vol zaten.
M. Daams
8

Dhr. M. Daams 24-09-2018

Bas Nieboer
8

Dhr. Bas Nieboer 24-09-2018

workshops zouden iets langer kunnen.
nina stroomern
8

Mevr. nina stroomern 24-09-2018

Misschien is het een idee om na de pauze een interactieve workshop te doen. Want het was wel veel zitten en luisteren. Ik moet wel zeggen dat het allemaal even interessant was, alleen de spanningsboog is daar niet lang genoeg voor.
Marloes Buurman
8

Mevr. Marloes Buurman 24-09-2018

De ontwikkelingen in de markt (software) Verder vond ik de sprekers heel inspirerend, met name Jan van Setten
Looijestijn
8

Mevr. Looijestijn 24-09-2018

Meest waardevol zijn de ervaringen die gedeeld worden. cases uit de praktijk en mogelijkheden tot vragen en participatie. De veelheid van deze cases en om het allemaal passend te krijgen geeft weinig tijd tot diepgang wanneer het echt interessant wordt is het helaas weer voorbij. top congres, keep up the good work. joland
joland sagis
8

Dhr. joland sagis 24-09-2018

Ik vond de plenaire sessies wat minder dan voorgaande jaren. Voorgaande jaren waren er meer sprekers uit de branche zelf over de data, big data en aansturing binnen de bedrijven zelf. Bv Transavia. Dit vind ik interessanter. Uiteraard is een plenaire sessie over drijfveren interessant, maar ik een is dan voldoende. Ik vond de beide sessies wat too much. Dit is natuurlijk heel persoonlijk. Het aanbod van de parallelsessies was goed. Er was ruime keus. Voor 2 jaar terug waren er ook sessies van instellingen die een presentatie gaven betreffende het plannen van vrijwilligers. Bv De giro die in Apeldoorn startte. En de coördinator van de stewards bij PSV. Door de maatschappelijke ontwikkelingen, zullen steeds meer instellingen gebruik maken van vrijwilligers. Het planmen congres lijkt mij een podium, om daar regelmatig aandacht aan te schenken.
Bedankt voor je positieve reactie en feedback. Ik vind dat je een goed punt noemt aangaande de vrijwilligers. Ik ga dat serieus meenemen naar volgend jaar.. dank voor de tip! Ik ...
Jacob de Graaf
9

Dhr. Jacob de Graaf 24-09-2018

Vooral de interactie en om te horen hoe zaken in andere situaties worden aangepakt. Het opdoen van inspiratie was voor mij het meest interessant.
Annemieke Simon
7

Mevr. Annemieke Simon 24-09-2018

De eerste spreker was zeer inspirerend. Het is prettig om te zien dat het planvak echt een specialisatie is. Ik vond de workshop over het zelfplannen wel een eyeopener. Volgens mij wordt de extra druk op de werkvloer onderschat. Ook kan het zelfplannen alleen als iedereen zich hiervoor inzet. Het rondleiden langs de diverse stands is een goede manier om deze onder de aandacht te brangen.
8

24-09-2018

Meer interactieve sessies waarbij 'echte' situaties besproken worden met input van meerdere personen.
Dank voor je reactie en verbeterpunt. Je noemt een terecht punt: we gaan volgend jaar zorgen voor meer interactie! Hopelijk zien we je op een ander event van PlanMen. Kijk ...
Benny van der Kolk
8

Dhr. Benny van der Kolk 24-09-2018

Waardevol: je hoort van de verschillende instellingen/bedrijven hoe ze werken en waar ze in de toekomst naar toe willen Verbeterd: ik vond het langs gaan bij de verschillende standjes niet fijn, erg druk, rumoerig waardoor ik de aandacht snel kwijt was
Esther Bego
8

Dhr. Esther Bego 24-09-2018

Netwerk en inzicht in mogelijkheden die nog niet verkend zijn
Imke Hidma
9

Dhr. Imke Hidma 24-09-2018

Congres geeft goed inzicht in de ontwikkeling binnen dit vakgebied. Het geeft veel inspiratie. Partners/Leveranciers die zich presenteren geeft inzicht in de markt. De presentaties van klant ervaringen zijn zeer leerzaam en herkenbaar. Het niveau was dit jaar hoog.
Bedankt voor je positieve reactie en complimenten! Fijn dat je het congres zo positief ervaren hebt en van een hoog niveau acht. Dit is waar we met z'n allen bij PlanMen hard aan ...
B. Meekes
10

Dhr. B. Meekes 24-09-2018

De start van de dag was erg inspirerend en gaf veel energie. Zeker gastspreker Jan van Setten was een schot in de roos en "claimde" de volledige aandacht van de zaal. Aangezien ik niet in de rol van planner naar het congres ben gekomen, had ik ook andere verwachtingen. Ik ben functioneel beheerder en ben intern betrokken bij meerdere projectgroepen waaronder capaciteitsmanagement. Mijn achtergrond is ook WFM en voor mijn gevoel lag de focus tijdens het congres meer op de plan kant dan het tot stand komen van de planning. Dus capaciteitsmanagement, workload bepaling etc. Ook bij de verschillende leveranciers tijdens het congres viel me dit op, dat de focus echt op planning ligt en (nog) niet zozeer op het tot stand komen van deze planning.
Marcel Frijters
7

Dhr. Marcel Frijters 24-09-2018

Insights in de toekomst, tool van de volwassenheid van de WFM organisatie
Bedankt voor je positieve reactie! Fijn dat je het congres en de sessie over het Volwassenheidsmodel zo positief ervaren hebt. Als je hier nog over door wilt praten/brainstormen ...
Chris verdiesen
9

Dhr. Chris verdiesen 24-09-2018

De algemene sprekers op gebied van verandering en overtuiging waren waardevol en past ook bij de huidige praktijk. Veel veranderingen op gebied van planning, maar soms moeilijk om te zorgen dat deze ook goed geïmplementeerd worden.
Carmen Hoving
8

Mevr. Carmen Hoving 24-09-2018

Jacco Kentie
8

Dhr. Jacco Kentie 24-09-2018

Het netwerken en de stands van de verschillende WFM-pakketten zijn zeer waardevol. De inhoud van in ieder geval 2 van de 3 bijgewoonde workshops waren niet van een hoog niveau, hier had ik meer van verwacht. Daarnaast had ik me ook ingeschreven voor een sessie met de diverse pakketten maar door de lunch had ik de tijd niet in de gaten en heb ik deze gemist. Het meest pijnlijke was wel het moment dat tijdens de plenaire sessie na de lunch werd verteld dat er ook broodjes kroket bleken te zijn en we deze gemist hadden :).
Hallo Susan, Bedankt voor je reactie en feedback. Ik vind het pijnlijk om te lezen dat je zowel de broodjes kroket als de PartnerVisit hebt gemist. Je zult volgend jaar terug ...
Susan van Dijck
7

Mevr. Susan van Dijck 24-09-2018

9

24-09-2018

Ik miste praktijkvoorbeelden en ontwikkelingen in de Leisure sector. Tevens miste ik de grote leveranciers.
Bedankt voor je reactie. Ik snap je punt: de leisure-sector was dit jaar minder vertegenwoordigd. Hopelijk doen ze volgende jaar weer mee! Dit geldt ook voor een aantal grote ...
Anoniem
5

Mevr. Anoniem 24-09-2018

Wij waren voor het eerst aanwezig, alles was tot op de puntjes geregeld. De De sprekers waren top, de workshops die wij hadden gekozen sloten goed aan bij onze verwactingen en gaf een stuk herkenning en tips die wij binnen onze organisatie kunnen toepassen. Ook bij de standhouders gaven goede informatie. De hele dag was waardevol.
9

24-09-2018

ik vond de dag bijzonder goed geregeld.
jolanda bouman
9

Mevr. jolanda bouman 24-09-2018

Vanuit de workshops is er maar 1 (de sessie van Dichtbij) geweest waar ik tips uit heb kunnen halen voor mijn dagelijks werk. Van de andere 2 sessie had ik hoge verwachtingen maar zaten geen bruikbare tips in. De sprekers waren zeer waardevol!!
7

24-09-2018

Hetgeen ik zelf meer had verwacht, waren inzichten in de trends op het gebied van WFM en welke visies er zijn tav WFM naar de toekomst. Ook met betrekking tot de verschillen in tooling.
7

24-09-2018

De entourage, de sprekers, de cathering. Het was allemaal fantastisch geregeld.
Neel oosterbos
10

Mevr. Neel oosterbos 24-09-2018

Keuze van de verschillende sessies, voor ieder wat wils. Presentaties van verschillende sessies. Sommigen hebben weinig ervaring waardoor sommige info of bedoelingen niet duidelijk overkomen.
Wilma Diphoorn
8

Mevr. Wilma Diphoorn 24-09-2018

Het waardevolst vind ik dat er goede plenaire sprekers zijn en dat was zeker zo. Dit geeft namelijk energie en inspiratie. Verbeteringen; het lijkt mij wel interessant om de workshops wat interactiever te maken.
anoniem
8

Mevr. anoniem 24-09-2018

De verschillende workshops/sessies waarin de praktijkvoorbeelden aan de orde komen van innovatieve planningsconcepten. Bijvoorbeeld het stuk van het Ijsselland ziekenhuis. Of dat van Pieter en Tessa over changeprocessen.
9

24-09-2018

Het heeft ons stof tot nadenken gegeven omdat het erg aansluit bij waar wij op dit moment mee bezig zijn.
9

24-09-2018

mijn idee is om de workshops iets langer te laten duren zodat er meer vragen beantwoord kunnen worden vanuit het "publiek" de tijd van workshop naar workshop ook iets ruimer ivm uitlopen . dus echt vragen tijd in plannen . verder heb ik nog een klein tipje.... de keykoords die worden uitgedeeld voor het naam kaartjes maken geluid, zeer zeer irritant in een workshop met +/- 35 man die allemaal rammelen :-) heb ik als storend ervaren. verder veel opgestoken /opgefrist
brigitte
8

Mevr. brigitte 24-09-2018

De eerste sprekers was erg goed!! Workshops waren leuk en afwisselend en zeker waardevol. Goed dat je daarin zelf een keus kan maken, zo sluit het perfect aan bij werk en interesse. Een mooie locatie!
anoniem
10

Dhr. anoniem 24-09-2018

Het waardevolst vind ik de ontmoeting met gelijkgestemden.. Locatie sluit ook uitstekend aan bij de sfeer welke Planmen probeert te creëren. Verbeterpunt? Eigenlijk niks. Heb niks als vervelend ervaren. Ik zeg; "tot volgend jaar!".
Hallo Jos, Bedankt voor je positieve reactie! Fijn dat je het congres en de locatie zo positief ervaren hebt. Ik zeg dan ook tegen jou: Tot volgend jaar! Het PlanMen-team
Jos van Prooijen
9

Dhr. Jos van Prooijen 24-09-2018

de parralel sessies en het speeddaten vond ik zeer waardevol want dan kan je gericht kiezen voor onderwerpen die voor jou van belang zijn
Schrauwers
9

Mevr. Schrauwers 24-09-2018

Ervaringen horen en delen
8

24-09-2018

De plenaire sessies waren erg goed! De parallelsessies stelden me een beetje teleur, dit kwam deels door de beperkte omschrijving vantevoren, waardoor ik waarschijnlijk de verkeerde keuze heb gemaakt. Ik vond er maar 1 echt interessant en praktijkgericht en dat was die van het IJssellandziekenhuis. Hier zat een duidelijke verhaallijn in en een vertaling naar je eigen werkomgeving. De andere 2 waren meer een verkoopverhaal helaas. Misschien slim om toe te voegen wie ze als doelgroep aanspreken, zodat je daar je keuze op kunt baseren.
Dank voor je reactie en tip! Ik ben het ook met je eens: sprekers moeten vooraf een goede beschrijving geven en meer duidelijkheid over hun doelgroep en niveau. Ik ga hier ...
S.
6

Mevr. S. 24-09-2018

Walda
8

Mevr. Walda 24-09-2018

De sessie van Jan van Setten gaf inspiratie. Wellicht in de workshops wat meer interactie. d.m.v. opdrachtjes/testjes wat dan ook. (is lastig...maar geeft wellicht meer feeling aan de inhoud van de onderwerpen.)
C.Vriends
7

Mevr. C.Vriends 24-09-2018

Waardevol -- benadering vanuit verschillende branches m.b.t. WFM Verbeterd -- In de parallel sessies meer interactie
Dank voor je reactie en verbeterpunt! Ik vind het een goed punt: we gaan proberen volgend jaar meer interactie te creëren! Hopelijk zien we je op een ander event van PlanMen. Kijk ...
Mirella van Os
9

Dhr. Mirella van Os 24-09-2018

De afwisseling was prettig, de keuze van workshops was voldoende alleen de tijden zouden wellicht iets meer verruimd kunnen worden in verband met vragen stellen. (of de tijden van wisselen iets ruimer maken)
Dank voor je reactie en tip over de tijdsindeling. Altijd weer een hele puzzel om die goed in elkaar te steken. Ik neem je tip mee naar volgend jaar om de tijden iets te ...
La Pierre
8

Mevr. La Pierre 24-09-2018

De sprekers altijd heel inspirerend. Met betrekking tot de sessies blijft het lastig om een traject wat meerdere maanden of meer in beslag heeft genomen in 40 min in kaart te brengen. Daar heb ik dus ook geen duidelijke oplossing voor. tot volgend jaar. Francis.
Dank voor je positieve reactie en feedback! Helaas heb ik ook geen simpele oplossing voor de uitdaging die je schetst. Ik vind het wel belangrijk dat de sprekers een goede ...
Francis Bosveld-goudsmits
8

Dhr. Francis Bosveld-goudsmits 24-09-2018

De verschillende sessies waardoor meerdere ervaringen worden gedeeld. De ronde waarbij er langs verschillende callcenter software is gegaan zou ik overslaan, dit kwam meer als een verkooppraatje over daar was ik niet naar op zoek.
9

24-09-2018

6

23-09-2018

ik vond het een erg waardevol congres. ik vond het verhaal van Belvilla en van de three challenges for the backoffice erg goed. het verhaal over de excel naar planning was erg mager en leek niet goed voorbereid te zijn. de rondleiding langs de verschillende aanbieders had goed kunnen zijn maar was viel een beetje in het water doordat het moeilijk te verstaan was. mogelijk kan dit anders. maar uiteindelijk hebben we dit uur goed gebruikt om naar onze eigen sitautie te kijken. samenvattend hebben we veel neuwe ideeen op gedaan die we direct kunnen toepassen.
Dank voor je positieve reactie! Fijn dat je nieuwe ideeën hebt opgedaan die je direct kunt toepassen. De rondleiding langs de Partners was inderdaad rommelig en gaan we volgend ...
Miriam Kuilman
9

Mevr. Miriam Kuilman 23-09-2018

De sprekers in de grote zal vind ik heel waardevol en leerzaam. De tour langs de leveranciers begon rommelig, uiteindelijk goed gelopen.
10

23-09-2018

De mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemden.
Marcel Roskam
9

Dhr. Marcel Roskam 23-09-2018

Het kunnen netwerken en kunnen sparren met vakgenoten. Bovendien zijn de sessies, zowel de plenaire als de parallel, interessant en waardevol.
Kees van Schijndel
9

Dhr. Kees van Schijndel 23-09-2018

8

23-09-2018

Goede sprekers Goede zalen Route workshop langs standjes viel wat tegen Workshops zijn vrij algemeen Zou graag met kleine groep gelijkgestemden sparren / intervisie hebben. Dat maakt de dag nog waardevoller
Joost van haarlem
9

Dhr. Joost van haarlem 23-09-2018

Het meest waardevol vind ik de invulling van de plenaire sessies.
Jacqueline de Rooij
10

Mevr. Jacqueline de Rooij 23-09-2018

Vooral de eerste spreker is erg goed. De paralelsessies sluiten niet allemaal aan op mijn werk of ze zijn wel interessant maar heb geen invloed in mijn organisatie om bv software te regelen. Het zou handig zijn als er van alle paralelsessies een kort filmpje was waardoor je beter door krijgt waar het om gaat. Met alleen de tekst heb je toch soms andere verwachtingen
Shirley Allertz
9

Mevr. Shirley Allertz 23-09-2018

9

23-09-2018

Ik ben niet werkzaam in wfm, heb er wel heel veel mee te maken gehad in m'n dagelijkse werk. Voor mij is het meest inspirerend de sessie van Jan van Setten geweest. Niet altijd een samenhangend verhaal maar wel een aantal zeer treffende uitspraken die prikkelen. Leuk ook juist voor deze doelgroep. Ik heb 2 parallelsessies bijgewoond. Die vond ik beide kwalitatief niet hoogstaand. Daar had meer diepgang en inspiratie in gemogen wat mij betreft.
Danielle Morf
7

Mevr. Danielle Morf 23-09-2018

Ik vond de opening van Jan van Setten geweldig! Ik vond de dag goed georganiseerd. De inwendige mens werd ook goed verzorgt. Er waren interessante sessies te volgen. Het enige wat ik als tip zou kunnen geven maar of dat ook werkt.....begin iets later. Tegenwoordig is het vaak druk op de weg.....maakt volgens mij niet veel uit waar de locatie is. Er was in ieder geval voldoende parkeergelegenheid en locatie is goed met openbaar vervoer te bereiken.
Lydia den Daas
8

Mevr. Lydia den Daas 23-09-2018

De meest waardevolle dingen heb ik uit de plenaire sessies gehaald voor mij persoonlijk. Op een hele leuke humoristische manier werden dingen gebracht waar ik in de dagelijkse praktijk nog zeker wel eens aan terug zal denken. Elke mopperende collega zal ik nu zien als roeptoeter 😉 Voor de dagelijkse werk praktijk had ik vooral wat aan mijn eerste 2 sessies. Het was mijn eerste keer, maar heb halverwege de dag mn leidinggevende al geappt dat ze volgend jaar mee moet gaan. Super! Verbeteringen zie ik voor nu nog niet omdat het de eerste keer bij een gelegenheid als dit is.
Bedankt voor je positieve reactie! Leuk dat je zo enthousiast bent en het congres zo positief ervaren hebt. Volgende keer je leidinggevende gewoon meenemen! We zien je graag bij ...
Marieke Hol
9

Mevr. Marieke Hol 22-09-2018

9

22-09-2018

Planair sessie zeer waardevol! Goede sprekers !!
Geoffrey Tan
9

Dhr. Geoffrey Tan 22-09-2018

Voor mij persoonlijk waren de plenaire sprekers het meest waardevol en daarnaast natuurlijk het netwerken.
Lisette Janssen-Hendriks
9

Mevr. Lisette Janssen-Hendriks 22-09-2018

Interessante en boeiende sprekers met tips die in het dagelijkse leven toepasbaar zijn: zowel werk- als privegerelateerd. Volop ruimte om collega-planners te ontmoeten en hebben de eerste afspraken om met elkaar mee te kijken al binnen. Een zeer geslaagde dag vol gezellige en leerzame momenten. Dank daarvoor!
Carola Veerhoek
10

Mevr. Carola Veerhoek 22-09-2018

Waardevol: Binnenhalen van goede sprekers. Het contact voor tips ed. Verbeterpunt: De georganiseerde workshop met oplossingen aan het eind anders indelen qua tijd zodat deze nog besproken kunnen worden.
Beijersbergen van Henegouwen-Sandifort
7

Mevr. Beijersbergen van ... 22-09-2018

Ibrahim Goksu
8

Dhr. Ibrahim Goksu 22-09-2018

Verschillende inzichten van diverse nationale en internationale experts
Johan Bleumink
10

Dhr. Johan Bleumink 22-09-2018

Inspirerende dag!
Martijn Hillen
8

Dhr. Martijn Hillen 22-09-2018

Als voorbeeld wil ik Belvilla aanhalen. Ze worden uitgenodigd om iets te komen vertellen over een onderwerp wat super belangrijk is en dan vind ik het jammer dat het verhaal rammelt aan alle kanten. Als iemand naar een congres gehaald wordt, dan is het ook de bedoeling dat ze daadwerkelijk wat meer kennis in huis hebben over de gevolgen van acties. Dat vond ik daar niet uitkomen. Bij de andere sessie: Lean, had ik eerlijk gezegd niet in de gaten dat we een Lean sessie hadden. Had ik geweten dat de dagplanning van Ijsselland een mini cursus Lean was, dan had ik een ander onderwerp genomen waar ik nog geen kennis van had. Neemt niet weg dat het een leuke dag was. Jan van Setten van ook weer ontzettend leuk.
Dank voor je reactie en feedback! Jammer dat de twee sessies van Belvilla en IJsselland niet overeenkwamen met je verwachtingen. Blijft belangrijk dat de sprekers een goede ...
Ilona Dings
8

Mevr. Ilona Dings 22-09-2018

De locatie/plaats was niet perfect. Onhandig mbt de route ernaar toe. Meest waardevol vond ik de diversiteit van verschillende sessies en erg goede sprekers. Echt een hoop stof tot nadenken.
9

22-09-2018

Het weerzien van ‘ex’ collega’s en het netwerken. Daarnaast genoten van keynote speakers en de sessie dagstart vanuit ijsselland zkh.
RJ Wubs
9

Dhr. RJ Wubs 21-09-2018

De gastsprekers tijdens de plenaire sessies zijn gewoon elk jaar zo goed. Elk jaar denk je dat je de beste presentatie hebt meegemaakt en dan is er dit jaar een Jan van Setten en een Pacelle van Goethem. Dat zorgt er gewoon voor dat je altijd ruim op tijd aanwezig bent. Wat wel wat jammer is, is dat de softwareboeren niet een doorlopend programma hebben. Het is vrij statisch.
Otto Gleichmann
9

Dhr. Otto Gleichmann 21-09-2018

Het belangrijkste vond ik de verscheidenheid aan workshops waardoor het meerwaarde had voor planners uit iedere sector . Een spreker over verbetermethodieken in (zorg)logistiek zou een welkome aanvulling zijn.
Theo Kraaijeveld
9

Dhr. Theo Kraaijeveld 21-09-2018

Wilma Fiolet
9

Mevr. Wilma Fiolet 21-09-2018

De plenaire bijeenkomsten waren erg waardevol! Goede, heldere, bondige, begrijpelijke, bij de praktijk aansluitende sprekers. Twee van de drie parallelsessies welke ik heb bezocht sloten niet aan bij mijn verwachtingen. Deze hadden van mij iets praktijk gerichter mogen zijn.
Dank voor je reactie en feedback! Jammer dat je sessies niet helemaal aansloten bij je verwachtingen en praktijk. Het is belangrijk dat de sprekers vooraf duidelijk zijn over de ...
Anoniem
6

Mevr. Anoniem 21-09-2018

Prima zo
9

21-09-2018

Inspirerende sprekers! Echt wauw! De insightsessies daarentegen waren erg rommelig en niet handig om dit tijdens de lunch te doen. De pitch van de sprekers was slecht te verstaan vanwege het rumoer.
Esmay Rozells
9

Mevr. Esmay Rozells 21-09-2018

Inhoudelijk flink wat opgestoken, goede balans praktijk en inhoud en prettige energie
Nicole Pikkemaat
8

Mevr. Nicole Pikkemaat 21-09-2018

Ik vind de plenaire sessies altijd erg leuk! Deze locatie vond ik ook beter dan voorheen. Bij de parallel sessies had ik het leuker gevonden als het bijvoorbeeld meer succesverhalen waren van een grote verandering bij een bedrijf bijvoorbeeld.
Gaby te Pas
8

Mevr. Gaby te Pas 21-09-2018

Duidelijke sprekers van de plenaire sessies waarbij de boodschap binnenkomt. Ruime keuze uit de paralelsessies
Bianca van der Spiegel
8

Mevr. Bianca van der Spiegel 21-09-2018

Genoten van het congres, zeker van de sprekers welke je geregeld even (met de nodige humor) tot nadenken zetten. Heb ook met de lunch sessies meegelopen. Echter komt hier hetzelfde naar voren als bij de workshops en het zelf contact zoeken met de diverse leveranciers. Ook dat het op dat moment best rumoerig was droeg niet bij aan het geconcentreerd luisteren naar de sprekers van deze sessies. Verder een prima dag gehad met enkele "eyeopeners".
Bedankt voor je positieve reactie en tip! Fijn dat je het congres zo positief hebt ervaren en enkele eye-openers hebt opgedaan. De sessie tijdens de lunch was idd niet optimaal en ...
Bas Wijnands
9

Dhr. Bas Wijnands 21-09-2018

De centrale presentaties en de sessies. Wat minder was waren de sessies tijdens de lunch. Was niet goed verstaanbaar en beetje onhandig dringen bij de hokjes. De inschrijfsessies waren zeer waardevol. Zeker omdat je zelf kan kiezen waar je heen wilt gaan.
Jenny
9

Mevr. Jenny 21-09-2018

Leuk programma met leuke sprekers! Wat ik wel miste waren presentaties van bedrijven over hun uitdagingen en oplossingen. Zou graag meer leren over hun manier van werken. De presentaties zijn nu vaak promoties van software/diensten. Een carrousel waarbij je met een groepje uitdagingen gaat bespreken (onder begeleiding van een prof van planmen) lijkt mij erg leuk.
Erik Bijl
7

Dhr. Erik Bijl 21-09-2018

Wat jammer was dat er meerdere mensen moesten staan tijdens een workshop. Men heeft zich van te voren ingeschreven dus dan is duidelijk hoeveel stoelen er moeten komen. 1 workshop had eigenlijk de verkeerde titel; dagstart wat is dat eigenlijk...had beter kunnen heten: Lean. Verder een goed verzorgde dag. Veel aandacht aan besteed.
Bernsen
7

Mevr. Bernsen 21-09-2018

veel herkenbaar. niet altijd nieuw maar meer "oh ja". heel opfrissend dus.
tim doree
10

Dhr. tim doree 21-09-2018

De aansprekende presentaties centraal en de inhoudelijke en casus presentaties. Vind ik echt Top.
Irma van de Luytgaarden
10

Mevr. Irma van de Luytgaarden 21-09-2018

Plenaire sessies waren het meest indrukwekkend. De parallel sessies waren wisselend wel of niet interessant, veel geënt op zorg en leveranciers
8

21-09-2018

Iets meer tijd tussen de verschillende sprekers. Daarnaast de populaire onderdelen meerdere keren aanbieden
Jessica Kleine Schaars
10

Mevr. Jessica Kleine Schaars 21-09-2018

De keynote speaker sprak gevleugeld en gaf zeker mooie tips and tricks De app kan functioneler, zoals bijvoorbeeld ook In schrijven voor de sessies via de app?
Anoniem
9

Mevr. Anoniem 21-09-2018

Anoniem
9

Dhr. Anoniem 21-09-2018

Goede afwisseling boeiende gastsprekers en sessies. Lunch zou korter mogen zodat het mogelijk is een extra parallelsessie bij te wonen.
Stephanie Clayton
10

Mevr. Stephanie Clayton 21-09-2018

De inhoudelijke sessies zijn het interessants. Meer interactie daarbij zou nog beter zijn. Het is goed om van andere organisaties te horen waar zij staan en mee van doen hebben.
Bedankt voor je positieve reactie en tip! Fijn dat je het congres zo positief ervaren hebt. We gaan kijken hoe we volgend jaar de interactie er meer kunnen inbrengen. We zien ...
Michiel Kootker
10

Dhr. Michiel Kootker 21-09-2018

Combinatie van leuke WFM sessies met het ontmoeten van anderen uit hetzelfde vakgebied
Marco van der Elst
9

Dhr. Marco van der Elst 21-09-2018

De plenaire sessies zijn zowel waardevol als voor verbetering vatbaar. Ze zijn zeer onderhoudend en zetten je aan het denken over je gedrag en houding in alledaagse (werk)situaties. Sprekers zijn zeer deskundig en bekwaam. Maar tegelijkertijd mis ik een stuk verdieping op actuele WFM onderwerpen (arbeidsmarkt, flexibiliteit, etc.). Dat komt ter sprake in de parallelsessies, maar die zijn te kort. Wat aardig zou zijn is sessie aan de hand van stellingen en/of een deskundig panel dat een discussie voert over actuele topics.
Remco de Roo
7

Dhr. Remco de Roo 21-09-2018

Balans tussen kennisoverdracht tijdens de sessies, kennis delen met vakgenoten en plenaire sessies met humor
Mark Bressers
8

Dhr. Mark Bressers 21-09-2018

Locatie was erg goed, overzichtelijk en gaf letterlijk lucht en overzicht. Markt idee, was ook erg leuk. veel gesproken. Petje af! Sessie van Management Drives sloot niet aan op WFM, maar was harde verkoop op Management Drives. Geen toegevoegde waarde.
Edward
8

Dhr. Edward 21-09-2018

Wanneer je wilt weten wat je kunt doen met WFM is dit een perfecte gelegenheid
Rein Hof
7

Dhr. Rein Hof 21-09-2018

8

21-09-2018

Een aantal workshops vond plaats in een andere ruimte dan bij de aanmelding aangegeven stond. Op de toegangspas stonden wel de juiste ruimtes, maar omdat ik niet gehoord had dat er wijzigingen plaatsgevonden hadden had ik deze niet bekeken, en was ik uitgegaan van de e-mail. Daardoor zat ik bij de eerste workshop in de verkeerde ruimte. Het zou misschien goed zijn om bezoekers bij binnenkomst op wijzingen te attenderen. Ook zou het handig zijn om op de toegangspas ook de tijden van de plenaire bijeenkomsten te zetten; dit zorgde nu bij een aantal van mijn collega's voor verwarring. Verder was het een topdag, met interessante workshops! Ik vond vooral die van Monaco interessant. Ik had namelijk nog nooit kennis gemaakt met andere WFM tools dan die van mijn werkgever, dus het was leuk om de mogelijkheden met een andere tool te vergelijken.
Bedankt voor je reactie en tips! Ontzettend jammer dat je per ongeluk bij de verkeerde sessies zat. Er was een foutje gekomen in de zaalindeling en daar zijn we te laat achter ...
A. Schelfhout
7

Dhr. A. Schelfhout 21-09-2018

8