Facebook Twitter Linkedin

Plannerscafé

zeer nuttige bijeen komst fijn om met vakgenoten van gedachten te wisselen
Bedankt voor je review. Tot een volgend plannerscafé.
Henny brouwer
9

Mevr. Henny brouwer 22-05-2018

Voor mij was dit een eerste bezoek aan het Plannerscafé. Het is fijn om ervaringen te kunnen delen. We kunnen allemaal het wiel opnieuw uitvinden maar op deze manier maken we gebruik van elkaars kennis en ervaringen.
Nicole Duijm
8

Mevr. Nicole Duijm 18-05-2018

Herma Streuer
8

Mevr. Herma Streuer 18-05-2018

Ivo van Egmond
6

Dhr. Ivo van Egmond 17-05-2018

Hoi, Ik had graag meer informatie willen hebben over hoe je een flexbureau opzet. Deze bijeenkomst ging meer over de implementatie van een nieuwe roostersystematiek.
Maaike de Ree
5

Mevr. Maaike de Ree 17-05-2018

Het onderwerp betrof de 10 stappen voor een goedwerkende flexpool. In mijn beleving ging het vooral om de implementatie van BIC bij Inzorg en veel minder over het opzetten van en het gebruik van een flexpool.
Gideon Wierenga
7

Dhr. Gideon Wierenga 17-05-2018

Vanwege de verschillende invalshoeken die werden besproken moest ik even schakelen en mijn verwachtingen bijstellen. Ik had tijdens de presentatie in de werktuin meer het gevoel dat het ging om een promotiepraatje dan om met elkaar in gesprek te gaan hoe je capaciteitsmanagement in de verschillende organisaties kunt inrichten. Je moet openstaan voor dit thema wil je je hierin kunnen verplaatsten en vooral, kun je deze thema's in de organisatie waar je werkzaam bent een invulling geven. Naar mijn idee werd er een ideaal beeld geschetst wat niet altijd eenvoudig is om in de praktijk invulling aan te geven. Ik ben zelf erg praktisch ingesteld en heb daarom meer moeite om dergelijke onderwerken op deze manier te behandelen.
Beste Linda, Bedankt voor je terugkoppeling. We proberen inderdaad wat 'outside the box' te stimuleren door andere setting te bedenken. Uiteraard hebben we ook praktische sessies ...
Linda van Waas
8

Mevr. Linda van Waas 19-03-2018

Leuke manier van kijken op capaciteitsplan en zelfroosteren i.c.m. de tuin! Het zet je aan het denken wat je benodigde fundamenten zijn en welke voorwaarden belangrijk zijn om tot een goed product te komen.
Bedankt voor je reactie. Tot een volgende plannerscafé of een ander PlanMen event. Het PlanMen team
Nicky Ooms
8

Dhr. Nicky Ooms 15-03-2018

Het was weer een informatieve middag. Leuk om de vergelijking te maken met de natuur. Het maakt je wel bewuster in de belangrijkheid van iedere stap in een proces. Jammer van de regen, maar gelukkig hebben we daar geen invloed op.
Loes de Groot
7

Mevr. Loes de Groot 15-03-2018

Het was weer leuk om spelend te zien hoe processen verbeterd kunnen. Bedankt voor de uitnodiging.
Maria José González Sierra
8

Mevr. Maria José González ... 25-01-2018

Leuk om samen met vakidioten tot een resultaat te komen, en jouw eigen gedrag te herkennen.
Bedankt voor je inzichten. Tot de volgende keer. Het PlanMen team
Korrie Van Houten
8

Mevr. Korrie Van Houten 18-01-2018

Had misschien iets meer theorie verwacht, maar verder een hele leuke workshop!
8

17-01-2018

Zeker een geslaagde bijeenkomst. Dat ik bij "heeft u iets geleerd" misschien heb ingevuld, heeft te maken met dat ik zelf Green Belt gecertificeerd ben en dat ik een vergelijkbare oefening al meerdere keren hebt gedaan. M.v.g. Ida Kruizinga
We komen ook nog verdiepende sessies over voorkomen van verspillingen. Hou onze website in de gaten. Het PlanMen team
Ida Kruizinga
8

Mevr. Ida Kruizinga 17-01-2018

In een ongedwongen sfeer van en met elkaar leren.
Loes de Groot
9

Mevr. Loes de Groot 17-01-2018

Het was een leuke en leerzame middag. De presentatie was interessant. Maar ook vooral het spreken met collega's en het uitwisselen van ervaringen is erg prettig.
N Klein Brinke
8

Mevr. N Klein Brinke 07-06-2017

9
Bedankt voor je review en je tips. Het PlanMen team! We zien je graag een volgende keer.
Koekkelkoren
9

Dhr. Koekkelkoren 26-05-2017

was leuk er weer eens bij te zijn en deze keer op jullie fraaie nieuwe locatie!
Het water kwam pas bij de waterballonnen :-) maar zal voortaan eerder voorhanden zijn. We zien je graag de volgende keer. Het PlanMen team.
Dimitri Koenig
9

Dhr. Dimitri Koenig 25-05-2017

Ik heb een prima middag gehad; leuk om een keer mee te maken, en blij dat ik ben gegaan. Hartelijk dank voor de uitnodiging.
Goed te lezen, Nick. Tot een volgende keer. Het PlanMen team.
Nick van Straten
8

Dhr. Nick van Straten 25-05-2017

9

24-05-2017

Ik ben erg enthousiast vertrokken en heb zelfs gelijk ideeën ingebracht. Ik kijk al uit naar de volgende bijeenkomst!
Esther, bedankt voor je prachtige review! Ideeën zijn altijd welkom. Het PlanMen team.
Esther Hijlkema
8

Mevr. Esther Hijlkema 03-04-2017

Ronald van Randeraad
8

Dhr. Ronald van Randeraad 31-03-2017

Ik ben eerder bij een plannerscafe geweest, wat wel goed was bevallen en ook interessant was. Het had dit keer voor mij geen meerwaarde, het was bekende stof.
Jammer Esther dat het laatste plannerscafé minder is bevallen. Heb je mogelijk onderwerpen die voor jou interessant kunnen zijn?
Esther Lok
4

Mevr. Esther Lok 30-03-2017

Gezellig, informatief, ontspannen en prachtige locatie.( mede door goede weer) Volgende wat in me opkomt is: herkenning en erkenning.
Bedankt voor je review en je tips. We gaan ermee aan de slag. Tot de volgende keer. Het PlanMen Team.
Yvonne Emondt
8

Mevr. Yvonne Emondt 30-03-2017

Stefan van Hooff
10

Dhr. Stefan van Hooff 30-03-2017

Marie-Louise Krijnen
8

Mevr. Marie-Louise Krijnen 30-03-2017

De presentatie nodigde uit tot het delen van kennis en ervaringen (en dat was nuttig), maar leidde op zichzelf niet tot nieuwe ervaringen. Tijdens de borrel heb ik geen bier gezien, maar heb er eerlijk gezegd ook niet naar gevraagd.
Dan ben je die helaas misgelopen. Kom anders een keer langs, dan doen we een biertje 1 op 1. Groet, Mark Elschot namens het PlanMen team.
Marc Klein
7

Dhr. Marc Klein 30-03-2017

Samen sparren over de stellingen die aangegeven werden geeft nieuwe tips om je roostering bij te stellen en/of nieuwe richting te geven.
Bedankt voor je review! Het PlanMen team.
Carin Scheerder
7

Mevr. Carin Scheerder 30-03-2017

Laatste sessie over zelfsturing als erg inspirerend ervaren. Dit kan wisselen afhankelijk van het onderwerp en de groep
Jan Zonnenberg
9

Dhr. Jan Zonnenberg 30-03-2017

Discussie, gesprek en de vragen ging op een gegevens moment echt tussen 2 partijen, dan mag er door planmen van mij best 'leiding' genomen worden door het gesprek af te ronden. Nu was er daardoor best wat uitloop.
anoniem
8

Dhr. anoniem 30-03-2017

Spontaan ontvangst, open en oprechte interesse
Bedankt voor je mooie review. We gaan de plannerscafe special. een boswandeling met inhoudelijke stellingen vaker organiseren.
Patricia
9

Mevr. Patricia 23-02-2017

vond het een erg positieve ervaring.
Angelique Willemsen
8

Mevr. Angelique Willemsen 23-02-2017

Leuk om ervaringen uit te wisselen
Talens
9

Dhr. Talens 23-02-2017

Rene Hermanas
9

Dhr. Rene Hermanas 23-02-2017

K.Y. Li
8

Mevr. K.Y. Li 16-01-2017

Informeel, gezellig en goed om vraagstukken uit andere branches te horen
Oliver Talens
8

Dhr. Oliver Talens 20-12-2016

8

20-12-2016

Ik vond de informatie over zijn onderzoeken uit de zorg erg nuttig en actueel! Het thema was echter Finance en Planning en dat vond ik onderbelicht. De 'bespaar opdracht' was niet goed uitgelegd en er was te weinig tijd voor de groepen om uit te werken.
Marcel Roskam
8

Dhr. Marcel Roskam 23-11-2016

informeel, laagdrempelig, gezellige sfeer, informatief
Hein Meeuwis
9

Dhr. Hein Meeuwis 23-11-2016

zo te merken komt het merendeel van de deelnemers uit de zorg of non-profit. Niks mis mee maar weinig herkenning qua problematiek. Misschien zijn we in de financiële dienstverlening wat verder of misschien zelf een beetje doorgeschoten. Ik kreeg in ieder geval geen "eye opener" mee.
Bedankt voor je review en we nemen het mee voor verbeteringen.
Buhrmann
7

Dhr. Buhrmann 22-11-2016

Ik had graag wat meer variatie gezien in de gasten: ik had het idee dat mijn collega's en ik de enige aanwezigen waren die niet actief zijn in de zorg. De case ging ook nog eens over een kwestie in de zorg. Dat maakt dat het voor mij wat abstracter en daardoor minder relevant werd.
Marc Klein
7

Dhr. Marc Klein 22-11-2016

Leerzame middag in een bijzondere omgeving. Bedankt!
Desirée
8

Mevr. Desirée 25-08-2016

Astrid Bruijnis
6

Mevr. Astrid Bruijnis 22-08-2016

De vrije vorm om met elkaar in gesprek te zijn geeft een basis voor leren. Ook al ben je mogelijk bekend met bepaalde onderdelen, andere invalshoeken en andere ervaringen helpen je om jouw eigen omgeving en jouw handelen daarin ook anders te bekijken.
Dinie Klunder
8

Mevr. Dinie Klunder 18-08-2016

Leuke mix van mensen uit verschillende industrieën samen. Fijn sfeertje, goede locatie. De (interactieve) sturing van de sessie kon wat beter; kwam beetje losse pols over waardoor de groep in dit geval soms wat inactief in luistermodus moest verblijven. Dat vrije had dit nadeel maar heeft ook zijn voordelen.
Wouter, bedankt voor je input. Als je ideeën hebt om het plannerscafé nog beter te maken, laat het ons gerust weten.
Wouter Zeeman
7

Dhr. Wouter Zeeman 16-08-2016

Goed georganiseerd. De inleiding en begeleiding van de bijeenkomst was uitstekend en goed voorbereid. De zaal was wat minder prettig, door de medewerkers die er telkens langs liepen. Fijn om mensen van allerlei organisaties en pluimage bij elkaar te halen.
Bedankt voor je review. Tipje van de sluier. Het plannerscafé krijgt een nieuwe locatie binnenkort. We houden je op de hoogte.
Anieta Scholten
9

Mevr. Anieta Scholten 28-06-2016

Het bleek voor mij niet het juiste forum te zijn, maar ik vond het erg interessant om te horen waar andere bedrijven mee te maken hebben. Dit was de enige keer dat ik aanwezig ben geweest, maar een goede ervaring.
Bedankt voor je review. Welk forum zou je graag willen meemaken. Het plannerscafé heeft een dynamiek van wisselende onderwerpen voor wisselende bedrijven en sectoren.
Lucienne
7

Mevr. Lucienne 23-06-2016

Prettige ontmoetingsplaats om info/ kennis op te doen en te horen welke uitdagingen en verbeteringen collega's aandragen.
Rene Hermans
8

Dhr. Rene Hermans 21-06-2016

8

21-06-2016

Fijn om met medeplanners van ander werkveld bij elkaar te zitten.
Jose Cremers
8

Mevr. Jose Cremers 20-06-2016

Een prettige sfeer die een positieve bijdrage levert aan de interacties
Nanco Janssen
8

Dhr. Nanco Janssen 17-06-2016

Leerzaam om te ontdekken hoe andere (zorg) instellingen omgaan met de problematiek om roosters goed en gezond te maken.
anoniem
8

Dhr. anoniem 17-06-2016

9

17-06-2016

Ik ben al een poosje anders bezig. Maar mijn ervaringen als planner in de zuivelindustrie, babyvoeding en in andere branches, maatschappelijke verbanden, enz. gaven mij voldoende houvast om jullie programma en vooral het uitbeelden van de profielschets goed te kunnen plaatsen. Goed werk geleverd door jullie. Geen wollige verhalen De PI was ook een Eye-opener.
Koos Suurhoff
9

Dhr. Koos Suurhoff 15-04-2016

Samen kunnen we meer!
Bedankt voor je review. Wie is het niet eens met deze mooie woorden! Suggesties en ideeën voor het plannerscafé zijn altijd welkom
Dimitri Koenig
9

Dhr. Dimitri Koenig 15-04-2016

E. Huitink
8

Dhr. E. Huitink 25-03-2016

nuttig en aangenaam, goede mix ambiance , inhoud en gevarieerde achtergonden..
cornelis bonnet
9

Dhr. cornelis bonnet 25-03-2016

Anoniem
9

Dhr. Anoniem 25-03-2016

Leuke sfeer, niet te commercieel
Oliver Talens
9

Dhr. Oliver Talens 25-03-2016

Het plannerscafé is een goed initiatief. De laatste vond ik minder geslaagd. De bankdiscussie vond ik te snel afgelopen en te weinig diepgang hebben. Het kwartetspel vond ik tijdverspilling. Wel goed dat er geëxperimenteerd wordt om voor meer interactie te zorgen.
In het plannerscafé zit veel diversiteit, de ene sessie zit meer op inhoud, dan op sfeer of juist interactie. De komende sessie gaat het over de profiel van de planner en zal meer ...
John van Dort
7

Dhr. John van Dort 25-03-2016

Geert van Ouwerkerk
9

Dhr. Geert van Ouwerkerk 24-03-2016

Fijne locatie en ambiance. Prettig om vakgenoten te ontmoeten en van gedachten te wisselen. Ik kreeg wel het gevoel dat het onderwerp, zelfroosteren, niet breed in de sectoren wordt toegepast en dan nog voornamelijk en op kleine schaal in de zorg. Zelf werk ik in een redelijk grote organisatie (SNS Bank) waar we met zelfroosteren aan de slag gaan. Ik had gehoopt op mensen met ervaring op dit gebied in een wat groter klant contact center.
Onno Buhrmann
8

Dhr. Onno Buhrmann 24-03-2016

Marc Klein
8

Dhr. Marc Klein 24-03-2016

svp uitnodiging en contact gegevens planman beter vorm geven en hier duidelijker over zijn.
Beste Peter, Bedankt voor het cijfer!. Kun je nog wat specificeren wat je bedoelt met de contactgegevens?, dan kunnen we dit verbeteren. Groet, Bart
Peter Goldsmits
9

Dhr. Peter Goldsmits 24-03-2016

Ik ben pas 1 maal geweest, vond het de moeite waard. Daar tegenover staat dat ik 2x zo veel resitijd maak dan de sessie duurt.
Rene Hermans
8

Dhr. Rene Hermans 24-03-2016

Erg nuttig om aan het cafe deel te nemen, zeker het onderdeel in de kleine groepen had voor mij langer mogen duren.
Marijke Bijl
7

Mevr. Marijke Bijl 23-03-2016

Leuke bijeenkomsten, prima sfeer.
Marc Oonk
8

Dhr. Marc Oonk 23-03-2016

Wijnand van Rossum
9

Dhr. Wijnand van Rossum 23-03-2016

Sanne Udink
9

Mevr. Sanne Udink 23-03-2016

soms iets meer ruimte voor discussie rond de thema's geven. Bijv. laatste keer met zelfroosterspel eigenlijk te weinig ruimte om over de stellingen in het spel te discussieren
Bedankt voor je tip en het mooi cijfer! Wellicht kunnen we de volgende keer meer tijd nemen voor de inhoudelijke sessie. We zien je graag weer op het volgende plannerscafé.
Jan Zonnenberg
9

Dhr. Jan Zonnenberg 23-03-2016

Was erg interessant. Het idee van 'geven' komt sympathiek over. Heb andere bezoekers gesproken. Sommigen helemaal uit Maastricht en vonden de presentatie erg boeiend. De PlanMen-medewerkers komen allen sympathiek over. Zeker niet 'pushy'. Interactie wordt gewaardeerd. Hoe het kaartspel eigenlijk werkt was mij niet duidelijk. Maar dat ligt aan mij hahaha. Ik merkte aan de bezoekers dat ze het boeiend vinden als collega's uit het vakgebied hun organisatieproblemen delen en hoe PlanMen daar tegen aankijkt. Groeten aan Mark. Harm
Mooie review! Ligt het aan het kaartspel of aan het begrip over zelfroosteren :-) We nemen je input mee en zien je graag de volgende keer weer.
Harm van de Kuil
9

Dhr. Harm van de Kuil 23-03-2016

Duidelijk en goede sessie. Ik ben persoonlijk niet van sessie ná 17 uur aangezien dan vaak de aandacht verslapt. Dus mijn voorkeur zou uitgaan na 15.00 of 16.0o uur. Verder goed geregeld en goed gesproken!!
Michel
8

Dhr. Michel 23-03-2016