Facebook Twitter Linkedin

Stedelijk Museum

PlanMen helpt onder andere het stedelijk museum beter te plannen.

Musea brengen het heden met het verleden in verbinding. Hierdoor kan men het leven in huidige en vroegere tijden romantiseren.

Desondanks word van musea verwacht dat zij hun blik op de toekomst richten. Subsidies staan onder druk. Arbeidscontracten worden gecompliceerder. Vrijwilligers zijn moeilijk te werven en te behouden. De bezoeker verwacht een hogere mate van een (totaal) beleving. De veranderingen volgen elkaar snel op. Musea kunnen niet stil blijven staan.

Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de markt en de bovenstaande ontwikkelingen, is het belangrijk om al je mensen zo goed mogelijk in te zetten op zowel de lange als korte termijn. Op die manier krijg je rust en is iedereen volledig gericht op de beleving en inspiratie voor de gasten.

De planning is daarbij een cruciale schakel. Het zorgt ervoor dat mensen de juiste dingen doen en enthousiast zijn. Dat werkt direct door op alle bezoekers van het museum en stelt het museum in staat continuïteit te waarborgen in datgene waar hun passie ligt; het houden van spraakmakende tentoonstellingen.
 

Terug naar het overzicht
Matthijs
Matthijs

Vragen? Ik help je graag verder!