Facebook Twitter Linkedin

Personeelsplanning binnen klantcontact

PlanMen zorgt ervoor dat het aanbod van personeel binnen klantcontactcentra beter afgestemd wordt op de vraag. Onze visie is dat planning (als afdeling of activiteit) een cruciale rol vervult in de aansturing en inrichting van de totale organisatie. Te vaak wordt planning nog gezien als dé roosteraars en hét rekencentrum. De invloed en mogelijkheden die planning heeft om een optimale balans te creëren tussen kwantiteit, kwaliteit, imago en budget wordt vaak onderschat.

PlanMen brengt de competenties die nodig zijn voor een multidisciplinaire benadering bij elkaar. Onze consultants bewerkstelligen dat contactcentra hun processen en projecten rendabeler kunnen inrichten door planning een integrale rol te geven. Wij kunnen de ontwikkeling en implementatie daarbij volledig uit handen nemen. De dienstverlening binnen de Klantcontactcentra loopt uiteen van detachering, slimme rapportages (Workforce Intelligence) tot nieuwe mogelijkheden zoals gamification om nog beter het volledige potentieel te kunnen benutten.

Met onze Workforce Management dienstverlening voor klantcontactcentra zijn we toonaangevend. Door onze actieve samenwerking met onze opdrachtgevers en partners zorgen we ervoor dat we binnen ons vakgebied onze innovatieve rol behouden en onze klanten laten profiteren van de nieuwste ontwikkelingen.

PlanMen heeft meer dan 200 organisatie ondersteund. Onze opdrachtgevers zijn o.a. Webhelp, KPN, Ikea, Rabobank, ING, Ziggo, Rijkswaterstaat, ANWB, T-Mobile, Nuon, Sanoma, KLM/Airfrance, Telegraaf, Carglass, SNS, PGGM, Nationale Nederland, Booking.com, Dela en vele anderen.

Willem
Willem

Vragen? Ik help je graag verder!