Facebook Twitter Linkedin

We fietsen met je mee

Als je fietst moet je flink trappen om snel vooruit te komen. Het is ook belangrijk om je balans te vinden en te bewaren. Dat kan heel lastig zijn, want tegelijkertijd moet je vooruitkijken en opletten. Je wilt wél op tijd én heelhuids op de plaats van bestemming aankomen. En fietsen is niet zomaar geleerd. Denk maar terug aan het vallen en opstaan om fietsen goed onder de knie te krijgen toen je het zelf leerde. 
En toen het - met de nodige ondersteuning - uiteindelijke lukte: dat euforische gevoel van vrijheid en trots.  

Plannen is net als fietsen. 
Het ultieme resultaat van plannen is de optimale balans tussen hoeveelheid werk en in te zetten personeel. Het is hét continue proces van (vooruit)kijken, sturen en aanpassen. Net als fietsen! 
Als dat goed gaat ontstaat er vrijheid, trots en rust in organisaties. Dat noemen we workforce management. Je mensen worden er echt blij van. Zij  zorgen immers voor tevreden klanten en dus voor goede resultaten. Eigenlijk heel simpel als het allemaal lukt, maar plannen is, net als fietsen, niet zo eenvoudig als het lijkt... 

PlanMen helpt en zorgt dat plannen verandert in workforce management. Dat is onze expertise. Kortom: maak van je planning geen hindernis maar een springplank naar succes. PlanMen fietst met je mee!

Wil je dat wij meefietsen om je te helpen de planning te verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Mark
Mark

Vragen? Ik help je graag verder!