Facebook Twitter Linkedin

Workforce Management scan

In nagenoeg alle organisaties wordt het werk en het personeel zo optimaal mogelijk gepland. Een goede inzet van alle medewerkers is essentieel voor de kwaliteit van de geleverde dienst, de bedrijfsvoering en de medewerkerstevredenheid.

Steeds meer organisaties zien dat plannen en roosteren een vak apart is waar specifieke expertise voor is vereist.

Kijkend naar diverse ontwikkelingen op de markt, wordt de kwaliteit en de organisatie van de planfunctie steeds belangrijker.

PlanMen ondersteunt organisaties met het ontwerp en/of analyse van het integraal planningsproces en heeft hiervoor samen met de Nyenrode Business Universiteit een eigen succesvolle aanpak ontwikkeld. Onze aanpak noemen we de PlanMen Planningsschijf van Zes.

PlanMen biedt met deze (quick)scan personeelsplanning de mogelijkheid om te bepalen welk(e) planningsproces, systematiek, invulling van de planfunctie en software het best passend is in jouw specifieke situatie. Tevens kunnen we kijken naar de invulling hiervan door de WFM experts in je organisatie.

Je ontvangt van ons een adviesrapport op maat waarin wij aangeven wat de verbeterpunten binnen je organisatie zijn. Deze (quick)scan personeelsplanning geeft per verbeterpunt een indicatie van het besparingspotentieel.

Door ‘denken’ en ‘doen’ samen te laten komen, staan wij voor het resultaat.

Neem contact op