Facebook Twitter Linkedin

Workforce Intelligence

Steeds meer organisaties ondervinden de voordelen van een goede personeelsplanning door Workforce Management. Niet alleen vanwege het verbeterde bedrijfsresultaat, de lagere kosten, maar ook door de toename van medewerkerstevredenheid. Het proces van Workforce Management werkt het beste als het ingesteld wordt als een cirkel waarbij iedere cyclus een kans biedt om te verbeteren. Zoals de PlanMen Planningsschijf van Zes. Maar wat is er dan nodig om continu te kunnen verbeteren?

Om organisaties te helpen om continu verbeteringen aan te brengen, levert PlanMen expertise op het snijvlak tussen Workforce Management en Business Intelligence: wij noemen dat Workforce Intelligence.

Continu verbeteren in Workforce Management is afhankelijk van de kwaliteit van de gemeten gegevens en de analyses die gemaakt worden. Methodieken en inzichten uit Business Intelligence helpen bij het creëren van operationele efficiëntie in Workforce Management.

Door bijvoorbeeld toegang te geven tot real-time data door middel van goed ingerichte planningssoftware, het inrichten van directe, self-service dashboards en rapportages of door gebruik te maken van gegevens uit bronnen ver buiten de planningsafdeling. Met het juiste inzicht vindt besluitvorming en verbetering voortaan plaats op grond van onderbouwde inzichten bij probleemanalyses.

Neem contact op