Facebook Twitter Linkedin

Workforce Intelligence

Steeds meer organisaties ondervinden de voordelen van een goede personeelsplanning door Workforce Management. Niet alleen vanwege het verbeterde bedrijfsresultaat, de lagere kosten, maar ook door de toename van medewerkerstevredenheid. Het proces van Workforce Management werkt het beste als het ingesteld wordt als een cirkel waarbij iedere cyclus een kans biedt om te verbeteren. Zoals de PlanMen Planningsschijf van Zes. Maar wat is er dan nodig om continu te kunnen verbeteren?

Om organisaties te helpen om continu verbeteringen aan te brengen, levert PlanMen expertise op het snijvlak tussen Workforce Management en Business Intelligence: wij noemen dat Workforce Intelligence.

Continu verbeteren in Workforce Management is afhankelijk van de kwaliteit van de gemeten gegevens en de analyses die gemaakt worden. Methodieken en inzichten uit Data Analytics helpen bij het creëren van een optimale inzet door Workforce Management.

Door bijvoorbeeld gebruik te maken van data uit bronnen ver buiten de planningsafdeling of door het inrichten van self-service dashboards en interactieve rapportages. Met het juiste inzicht vindt besluitvorming en verbetering voortaan plaats op grond van data-gedreven analyses. We kunnen je leren analyseren met je eigen data nadat wij hier met slimme tooling een oplossing voor hebben geboden. Hiermee stellen we je in staat om in de toekomst op eigen kracht het volledige potentieel te benutten.

Neem contact op