Facebook Twitter Linkedin

Waarom

Waarom we doen, wat we doen!
PlanMen zorgt ervoor dat het volledig potentieel van mens en organisatie wordt benut. We doen dit door de hoeveelheid werk en in te zetten personeel optimaal op elkaar af te stemmen. Het is essentieel om naar het fundament van organisaties te kijken. We geloven dan ook alléén, dat als het fundament klopt, het volledig potentieel van mens en organisatie benut kan worden.

Als dat goed gaat, ontstaat er vrijheid, trots en rust in de organisatie. Dat noemen we Workforce Management van PlanMen. Je mensen worden er echt blij van. Zij zorgen immers voor tevreden klanten én dus voor goede resultaten. Dat is onze drijfveer!

Wat willen we dan doen bij opdrachtgevers?
Het fundament van je organisatie verstevig je door een goed werkend Workforce Management proces. Het WFM proces zorgt ervoor dat de belangen, zoals HR, Finance en de operatie met elkaar verbonden zijn. Ons werk richt zich erop dat planning, strategisch, tactisch en operationeel goed is ingericht. We gebruiken hiervoor de planningsschijf van zes, onze dienstverlening en inhoudelijk expertise van o.a. strategische personeelsplanning, poolmanagement, forecasting, capaciteitsplanning, flexibilisering, planningssoftware, roosteren, rapportages, analyse en advies. Op die manier verandert planning in workforce management van PlanMen. Dat is onze expertise!

Hoe pakken we dat dan aan?
Dit doen we met een doelgerichte aanpak en een divers team van consultants. PlanMen heeft een eigen methodiek ontwikkeld, genaamd PlanMen Bliks’em. PlanMen Bliks’em zorgt ervoor dat er beweging komt van de bestaande naar een gewenste nieuwe situatie.

PlanMen BLIKS bestaat uit:

  • Bevlogenheid…… om WFM een belangrijke positie te geven;
  • Leidend zijn…… om die eerste stap te zetten en anderen doen bewegen;
  • Inventief zijn……. om die inrichting te vinden die past binnen een organisatie én die werkt in de praktijk;
  • Kundig zijn…….. van een goed advies, laten zien dat het werkt tot dat men het zelf kan doen. Kortom knappe koppen met de poten in de klei;
  • Samen……. Wij werken bij opdrachten in teamverband met onze specialisten en het team van de opdrachtgever.

PlanMen BLIKS zorgt voor betere kwaliteit en inbedding in de organisatie en maakt het resultaat niet eenmalig, maar duurzaam. Dat is de manier waarop wij werken!
Lees de reviews! of de verhalen van onze referenties.

De genoemde zaken, waarom, wat en hoe is onze reden om elke dag met veel energie en passie aan de slag gaan. Het is onze Golden Circle!

Aan jou de uitdaging.
Benut het volledige potentieel van je mensen en organisatie. Zorg dat ’t klopt! Maak kennis met Workforce Management van PlanMen.

Bart
Bart

Vragen? Ik help je graag verder!