Facebook Twitter Linkedin

Vacature Senior WFM Consultant

Ben jij die consultant die wij zoeken? Dan hebben we elkaar nu gevonden.

PlanMen is één van de leidende spelers op het gebied van Workforce Management in Europa. Door onze kennis, kunde en ervaring zijn wij in staat om organisaties tijdelijk of permanent te ondersteunen.

PlanMen zorgt voor de juiste balans bij de organisaties waarvoor wij werken doordat wij planning integreren in de bedrijfsvoering. We voorspellen, roosteren, sturen, rapporteren, adviseren en analyseren. We evalueren altijd wat goed gaat om te blijven leren en ontwikkelen.

Medewerkers van de organisaties waarvoor wij werken, staan altijd centraal. Onze filosofie is dat een tevreden medewerker die het naar zijn zin heeft, voor twee telt en meer rendement oplevert.

Wat vragen we?
Door onze succesvolle benadering in het vak zijn we op zoek naar PlanMen of PlanWomen. Hierbij vragen wij verder:

  • HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring of MBO+ met uitgebreide relevante ervaring + 8 jaar;
  • Ervaring met alle onderdelen van het Workforce Managementproces binnen contact centers, zorginstellingen, industrie of de retail;
  • Teamplayer die zowel in projectverband als in de uitvoering kan opereren;
  • Bewezen ervaring in de uitvoering en optimalisatie van personeelsplanning, forecast, rooster, capaciteitsplanning, dagsturing en rapportage;
  • Bekend met één of meerdere Workforce Management (plannings-) pakketten;
  • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • Gestructureerde en doelgerichte werkwijze;
  • Je vindt het een uitdaging om je passie voor Workforce Management te delen met klanten en oplossingen aan te dragen;
  • Sterk analytisch denkvermogen.

Wat bieden we?
Leuk en afwisselend werk in een professionele en zelfstandige omgeving. Een goed arbeidsvoorwaardenpakket, zowel primair als secundair en afgestemd op kennis en ervaring, met vele individuele mogelijkheden. Daarbij hechten wij veel waarde aan onze open en coöperatieve bedrijfscultuur. Als enige in de markt bieden we een totaaloplossing voor Workforce Managementvraagstukken en dragen dat ook uit met gepaste trots.

Ons hoofdkantoor is gevestigd op een spectaculaire locatie in een inspirerende omgeving op het landgoed Zonheuvel in Doorn. Onze voorkeur gaat uit naar een 32 tot 40-urige werkweek.

Meer weten
Ben jij die consultant die wij zoeken? Vul jouw gegevens in met het PlanMen sollicitatieformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Karlijn
Karlijn

Vragen? Ik help je graag verder!