Facebook Twitter Linkedin

We zoeken jou!

PlanMen zorgt ervoor dat het volledig potentieel van je mensen en organisatie wordt benut. Dit doen we door werkzaamheden en personeel op elkaar af te stemmen. Daar krijgen we energie van! Dit potentieel kan alléén benut worden als het fundament binnen de organisatie klopt. Dan ontstaat er vrijheid, trots en rust in de organisatie. Dat noemen we Workforce Management van PlanMen. Dát is onze expertise.

PlanMen BLIKS
Om dit te realiseren is ons eigen fundament misschien nog wel belangrijker. PlanMen gelooft in het werken met teams waarin iedereen in zijn kracht en expertise staat om samen het bovenstaande voor onze opdrachtgevers te bereiken. Dit pakken we samen in onze aanpak, PlanMen Bliks'em! Dit is het uitgangspunt hoe wij samen het bedrijf vormgeven, met elkaar omgaan en onze klanten helpen. Lees hier meer over PlanMen BLIKS. Kijk ook op PlanMen Facebook om een indruk te krijgen van ons team.

Spreekt het verhaal je aan en wil je deel uitmaken van een geweldig team? Wat let je! Solliciteer direct of neem contact met ons op, openstaande vacature of niet!

Openstaande vacatures:

Mark
Mark

Vragen? Ik help je graag verder!