Facebook Twitter Linkedin

Planningssoftware onafhankelijk

Software onafhankelijk, wat is de betekenis hiervan? Eigenlijk heel simpel. Bij PlanMen staat onze opdrachtgever centraal. Wij willen namelijk het volledige potentieel uit mensen en organisatie benutten voor onze opdrachtgever. Objectief advies om tot de beste inrichting te komen, is daarbij cruciaal.

Om dit te waarborgen, staan we voor het volgende:

  • PlanMen maakt geen planningssoftware;
  • PlanMen verkoopt geen planningssoftware;
  • PlanMen heeft geen contractuele afnameverplichtingen of exclusiviteit met planningssoftware leveranciers.

PlanMen staat voor een goede relatie met alle planningssoftware leveranciers. Een optimale planoplossing bestaat immers uit de juiste inzet van processen, mensen en software. Dit leidt tot duurzame relaties voor alle betrokkenen.

We werken dagelijks met diverse planningssoftwarepakketten in de markt en zijn daardoor in staat de opdrachtgever optimaal van dienst te zijn, of het nu gaat om selecties, advies, implementaties, hulp met de uitvoering of met een opleiding, training en/of coaching.

We kennen alle software.

Goede personeelsplanningssoftware is belangrijk om beter te plannen. Als je gaat zoeken naar planningssoftware krijg je vaak tientallen aanbieders die allemaal op elkaar lijken.

Hoe weet je nou welke planningssoftware je moet hebben?


WFMsoftware.nl - een initiatief van PlanMen - maakt het mogelijk alle personeelsplanning én workforce management software te vergelijken. Je vult eenvoudig je wensen in en je krijgt een helder overzicht van alle pakketten die hier op aansluiten. Zo vergelijk je eenvoudig functionaliteiten, extra opties en gebruikerservaringen. 

Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen? Vraag dan om vrijblijvend advies. WFMsoftware.nl helpt je bij het maken van je keuze en geeft ondersteuning bij de implementatie van het personeelsplanning of workforce management softwarepakket. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste planningssoftware kiest en deze goed gebruikt. 

Benut het volledig potentieel van je mensen en organisatie. Zorg dat 't klopt!
PlanMen waarborgt dat als software onafhankelijke specialist in personeelsplanning én Workforce Management!

Mark
Mark

Vragen? Ik help je graag verder!