Facebook Twitter Linkedin

Werving en selectie Workforce Management specialisten

Vacatures voor vaste aanstellingen voor jouw Workforce Management afdeling(en) zijn vaak lastig in te vullen. PlanMen heeft  hiervoor de oplossing: WiekZ, het centrum voor werkgevers en werkzoekenden binnen WFM.

Wiekz is een online community van beginnende tot zeer ervaren Workforce Management specialisten, waaronder planners, forecasters, roosteraars, flexpoolplanners, capaciteitsplanners en analisten. 

De werving & selectie consultants van WiekZ matchen CV’s met jouw organisatie, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de kennis en ervaring van de kandidaten, maar ook naar de persoon achter het CV. Die moet aansluiten bij de bedrijfscultuur, wensen en behoeften van jouw organisatie.

Samen met jou bepalen we welk gedrag, expertise, tactische vaardigheden, kennis en ervaring de kandidaat in huis moet hebben om alle WFM-uitdagingen waar te maken.

Met WiekZ wordt een bewezen oplossing geboden waarmee jouw wervings- & selectietraject wordt vereenvoudigd. Op basis van individuele gesprekken die plaats vinden met HR én de business, worden kandidaten van hoge kwaliteit aangeboden waarbij de kandidaat goed op de hoogte is van de context. De WFM specialisten worden geselecteerd op basis van alle harde en zachte vaardigheden om exact te kunnen voldoen aan jouw behoeften en type organisatie.

Bart
Bart

Vragen? Ik help je graag verder!