Verandermanagement

Veel Workforce Management verbetertrajecten hebben een grote impact op de organisatie. Kennis van verandermanagement is dan onontbeerlijk.
Uit onderzoek is gebleken dat 50% tot 70% van gefaalde projecten te wijten is aan slecht verandermanagement. Binnen alle projecten die PlanMen uitvoert, is er daarom oog voor een goede veranderaanpak. Niet voor niets is dit een integraal onderdeel van de projecten van PlanMen.

Met onze veranderaanpak bedoelen we specifiek het “situationeel en gepland veranderen”. We richten ons op de uitvoering van het project en de impact die dit heeft op de organisatie. Vaak zijn veranderingen gewenst op verschillende gebieden: processen, technieken en gedrag van medewerkers. Elke situatie is anders en vraagt om een veranderaanpak die daar bij past.

PlanMen heeft kennis in huis over de gangbare verandermethodes en voegt daar als specialist het WFM-perspectief aan toe.

PlanMen verandermanagement richt zich o.a. op:

 • Betrekken van alle stakeholders gedurende het gehele project
 • Draagvlak creëren en behouden
 • Plannen en voortgang bewaken
 • Mensen motiveren en inspireren
 • Managen van verwachtingen
 • Het verbeteren van het functioneren van de mens in de organisatie binnen het WFM domein (Sociotechniek)
 • Verankering lange termijn veranderingen in organisatie

Met onze veranderaanpak nemen we onze klanten structureel mee in het verbetertraject. Op die manier vergroten we de kans op een 100% succesvol projectresultaat.

Meer informatie over veranderaanpak workforce management

Wil je meer informatie over hoe PlanMen helpt bij het veranderen van het workforce management? Bel ons, of vul onderstaande formulier in.

  Voornaam *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Branche *

  Jouw vraag of opmerking


  Praktische informatie

  Oplossingen:

  Consultancy

  Thema's:

  WFM Algemeen

  Meer weten?

  Karlijn Dirkx
  Naar contactformulier