Software selectie

Begeleiding softwareselectie planning

Goede planningssoftware is belangrijk om beter te plannen. Als je gaat zoeken naar planningssoftware krijg je vaak tientallen aanbiedingen die erg op elkaar lijken. Softwareselectie voor planning en workforce management is geen alledaags werk. De uiteindelijke keuze bepaalt echter wel voor een groot gedeelte hoe succesvol workforce management de komende jaren binnen jouw organisatie is. Voor een goede softwareselectie is kennis van de organisatie, van de hedendaagse mogelijkheden en van de markt nodig. PlanMen is expert in het begeleiden van- en adviseren binnen selectietrajecten. Onafhankelijk, objectief en specialist op het gebied van Workforce Management. Door de inzet van PlanMen wordt de kans op het kiezen van de juiste software gemaximaliseerd.

Hoe weet je welke planningssoftware je moet hebben? 

PlanMen helpt je bij het maken van je keuze en geeft ondersteuning bij de implementatie van het personeelsplanning- of workforce management softwarepakket. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste planningssoftware kiest en deze goed gebruikt.

Software oplossingen

Bij een softwareselectie is het belangrijk te weten welke pakketten relevant zijn om uit te nodigen. PlanMen heeft ervaring met een breed scala aan planningssoftware en workforce management tooling, van onder andere de volgende leveranciers

Stel een vraag

Heb je een vraag over ondersteuning bij een softwareselectie? Wij zitten klaar voor jou. Bel 088 – 825 25 25 of stel jouw vraag via dit formulier.

  Voornaam *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Branche *

  Mijn vraag *