Planningssoftware | WFM Software

PlanMen helpt organisaties met planningsvraagstukken op de onderdelen mensen, processen en technologie. Samen vormen deze onderdelen het fundament van het workforce management. Op het gebied van technologie helpt PlanMen aanwezige WFM software goed te gebruiken of nieuwe planningssoftware te selecteren.

Selectie van planningssoftware / WFM software

PlanMen helpt bij het onafhankelijk kiezen van planningssoftware door het begeleiden van software selectietrajecten. Voor enkele branche/klantvraag combinaties biedt PlanMen zelf software, geselecteerd op basis van marktkennis en software-ervaring.

PlanMotion – Capaciteitsplanning in de zorg

Voor professioneel capaciteitsmanagement is er maar één software pakket in de Nederlandse markt. De keuze voor de PlanMotion was daardoor makkelijk. De planningssoftware biedt strategische en tactische personeelsplanning voor de zorg.

Software PlanMen-PlanMotion

Calabrio – Workforce management software voor klantcontact

In een 24-uurs economie waarin de klant mondig is en klanttevredenheid het succes van de organisatie bepaalt, is goede software voor klantcontact onontbeerlijk. PlanMen biedt hiervoor Calabrio Teleopti WFM.

Software-PlanMen-Calabrio

Planningssoftware en WFM software as a service

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om software uit te besteden aangezien dit niet hoort tot de primaire activiteiten. Uitbesteding biedt de volgende voordelen:

  • Geen hoge investering bij aanvang
  • Totale kostenbesparing
  • Altijd beschikbaar
  • Hoog veiligheids niveau
  • Focus op de primaire activiteiten

Uitbesteden van de planning en/of de software biedt PlanMen aan onder het label PlanVille.

Praktische informatie

Oplossingen:

Software

Meer weten?

Gert Bruinink
Naar contactformulier