Planningssoftware | WFM Software

PlanMen helpt organisaties met planningsvraagstukken op de onderdelen mensen, processen en technologie. Samen vormen deze onderdelen het fundament van het workforce management. Op het gebied van technologie helpt PlanMen aanwezige WFM software goed te gebruiken of nieuwe planningssoftware te selecteren.

Selectie van planningssoftware / WFM software

PlanMen helpt bij het onafhankelijk kiezen van planningssoftware door het begeleiden van software selectietrajecten. Voor enkele branche/klantvraag combinaties biedt PlanMen zelf software, geselecteerd op basis van marktkennis en software-ervaring.

Infor WFM - tagline

Infor – Moderne Planningssoftware

Infor WFM is geavanceerde software voor grote- of veeleisende organisaties. Niet voor niets gebruiken wereldwijd 650 bekende merken Infor WFM voor de optimalisatie van hun planning.

Calabrio-tagline

Calabrio – Software voor Klantcontact

In een 24-uurs economie waarin de klant mondig is en klanttevredenheid het succes van de organisatie bepaalt, is goede software voor klantcontact onontbeerlijk. PlanMen biedt hiervoor Calabrio Teleopti WFM.

PlanMotion-tagline

PlanMotion – Capaciteitsplanning

Voor professioneel capaciteits-management is er maar één software pakket in de Nederlandse markt. PlanMotion plannings-software biedt strategische en tactische personeelsplanning voor de zorg.

Software as a service

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om planningssoftware uit te besteden aangezien dit niet hoort tot de primaire activiteiten. Uitbesteding biedt de volgende voordelen:

  • Geen hoge investering bij aanvang
  • Totale kostenbesparing
  • Altijd beschikbaar
  • Hoog veiligheids niveau
  • Focus op de primaire activiteiten

Uitbesteden van de planning en/of de software biedt PlanMen aan onder het label PlanVille.

Praktische informatie

Oplossingen:

Software

Meer weten?

Gert Bruinink
Naar contactformulier