Facebook Twitter Linkedin

Workforce Intelligence Monitor

De Workforce Intelligence Monitor, oftewel WIM, is een dashboard omgeving voor het inzichtelijk maken van knelpunten en verbeterkansen binnen het planproces. Op basis van een reeks sleutel indicatoren (KPI’s) wordt vanuit de perspectieven klant, medewerker en organisatie een objectief beeld gegeven van de kwaliteit van de planning. De KPI’s worden berekend op basis van operationele data uit een planningspakket en afgezet tegen doelstellingen van de organisatie- en/of afdeling en vertaald naar rapportcijfers. Hierdoor wordt het mogelijk om snel voor iedereen inzichtelijk te maken hoe men er voor staat, zonder inhoudelijke kennis te hoeven hebben van de betekenis van meetwaarden.

In tegenstelling tot een traditionele business intelligence (BI) tool, richt WIM zich uitsluitend op het plannings-/Workforce Management proces.

WIM wordt geboden in combinatie met een gecertificeerde PlanCoach. Met WIM kan de PlanCoach aangeven waar de organisatie staat binnen het WFM volwassenheidsmodel, waar de verbeterkansen liggen en welke mogelijkheden er zijn om het potentieel te benutten.

Oliver
Oliver

Vragen? Ik help je graag verder!