Facebook Twitter Linkedin

Outsourcing planning

Workforce goed inrichten, is voor je organisatie een belangrijke succesfactor.

Sommige organisaties hebben echter geen Workforce Management software of hebben moeite om de juiste medewerkers te vinden. Soms is de organisatie simpelweg te klein om de investering in software en goede medewerkers rendabel te maken. Terwijl het voor andere organisaties juist een strategische keuze is om het Workforce Management elders te leggen met een volwaardige WFM partner. PlanMen Outsourcing biedt dan de oplossing, van Planning as a Service (PAAS) tot Business Proces Outsourcing (BPO). 

Om toch volledig te profiteren van de mogelijkheden die de Workforce jou biedt, kan PlanMen je Workforce Management-proces geheel of gedeeltelijk overnemen of verder ontwikkelen in samenwerking met jouw eigen mensen. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf onze locatie op Landgoed Zonheuvel. Daardoor hoef je geen werkplek te regelen of software aan te schaffen. PlanMen werkt hierbij volgens de Planningsschijf van Zes.

Wij kunnen één of meerdere activiteiten uit handen nemen (PAAS) of uiteraard het gehele proces (BPO) overnemen. Wij stemmen onze service af op de specifieke situatie en wensen, waardoor de kosten overzichtelijk blijven. Reeds een Workforce Management softwarepakket in huis? Geen probleem want onze consultants hebben ervaring met alle planningssoftwarepakketten.

Wat zijn de voordelen?
We leveren op basis van gemaakte afspraken de producten die jij kiest. We betrekken graag je eigen medewerkers bij het proces. We zijn ervan overtuigd dat tevreden medewerkers samen met een goede planning en een goed rooster, leiden tot rust in de organisatie en uiteindelijk tot een betere service en hoger rendement.

De voordelen voor jouw organisatie zijn:

  • Continuïteit en professionaliteit van het Workforce Management proces.
  • Ondersteuning door de beste professionals op het gebied van Workforce Management.
  • Een verbetering van je efficiency van gemiddeld 2-4%.
  • Je haalt expertise in huis door onze kennis en ervaring binnen verschillende profit en non-profit organisaties.
  • Je organisatie gaat voorop lopen op het gebied van Workforce Management en personeelsplanning aangezien PlanMen een actieve bijdrage levert aan de ontwikkelingen van het vak.
  • We zijn software-onafhankelijk en kunnen dus specifiek bieden wat jij nodig hebt.
  • Jij bepaalt zelf voor welke termijn je de services wilt afnemen.
  • jij bepaalt hoe de geleverde producten eruit zien en welke informatie ze bevatten.
Atze
Atze

Vragen? Ik help je graag verder!