Outsourcing van Workforce Management

Waarom uitbesteden?

Een goed ingerichte workforce is voor je organisatie een belangrijke succesfactor.

Sommige organisaties hebben echter geen workforce management software of hebben moeite om de juiste medewerkers te vinden. Soms is de organisatie simpelweg te klein om de investering in planningssoftware en goede planningsmedewerkers rendabel te maken. Ook kan het juist een strategische keuze zijn om het workforce management buiten de eigen organisatie te beleggen bij een volwaardige WFM business partner. PlanMen’s diensten onder het label PlanVille biedt dan de oplossing. Van Planning as a Service (PAAS) tot WFM Outsourcing. 

Om volledig te profiteren van de mogelijkheden die de workforce jou biedt, biedt PlanVille de mogelijkheid tot gehele- of gedeeltelijke overname van WFM processen. Uitbesteding aan PlanVille verlaagd de kosten, vergroot de productiviteit en borgt de kwaliteit en tevredenheid.

Al een workforce management softwarepakket in huis? Geen probleem, wij hebben ervaring met alle planningssoftwarepakketten. Daarnaast behoort de overname van het pakket door ons ook tot de mogelijkheden.

Waarom PlanVille?

We leveren op basis van gemaakte afspraken de producten die jij kiest.
We betrekken graag je eigen medewerkers bij het proces. We zijn ervan overtuigd dat tevreden medewerkers, een goede planning en een goed rooster leiden tot rust in de organisatie en uiteindelijk tot een betere service en hoger rendement.

Wat is het resultaat?

  • Continu├»teit en professionaliteit van het workforce management proces.
  • Ondersteuning door de beste professionals op het gebied van workforce management.
  • Een verbetering van je efficiency van gemiddeld 2-4%.
  • Je haalt expertise in huis door onze kennis en ervaring binnen profit en non-profit organisaties.
  • Je organisatie gaat voorop lopen op het gebied van workforce management
  • Jij bepaalt zelf voor welke termijn je de services wilt afnemen.

Meer informatie

Wil je meer weten over outsourcing van workforce management en de diensten van PlanVille? Bezoek dan de PlanVille website

Meer weten?

Bart van der Wijst

Bart van der Wijst helpt je graag verder!

088 - 825 2525 info@planmen.com Naar contactformulier