Facebook Twitter Linkedin

PlanVille: Outsourcing van WFM

Een goed ingerichte Workforce, is voor je organisatie een belangrijke succesfactor.

Sommige organisaties hebben echter geen Workforce Management software of hebben moeite om de juiste medewerkers te vinden. Soms is de organisatie simpelweg te klein om de investering in software en goede medewerkers rendabel te maken. Terwijl het voor andere organisaties juist een strategische keuze is om het Workforce Management elders te leggen bij een volwaardige WFM partner. PlanMen's PlanVille biedt dan de oplossing. Van Planning as a Service (PAAS) tot WFM Outsourcing. 

Om volledig te profiteren van de mogelijkheden die de Workforce jou biedt, biedt PlanVille de mogelijkheid tot gehele- of gedeeltelijke overname van WFM processen. Uitbesteding aan PlanVille verlaagd de kosten, vergroot de productiviteit en borgt de kwaliteit en tevredenheid.

Reeds een Workforce Management softwarepakket in huis? Geen probleem want wij hebben ervaring met alle planningssoftwarepakketten. Daarnaast behoord de overname van het pakket ook tot de mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van outsourcing aan PlanVille?
We leveren op basis van gemaakte afspraken de producten die jij kiest. We betrekken graag je eigen medewerkers bij het proces. We zijn ervan overtuigd dat tevreden medewerkers samen met een goede planning en een goed rooster, leiden tot rust in de organisatie en uiteindelijk tot een betere service en hoger rendement.

De voordelen voor jouw organisatie zijn:

  • Continuïteit en professionaliteit van het Workforce Management proces.
  • Ondersteuning door de beste professionals op het gebied van Workforce Management.
  • Een verbetering van je efficiency van gemiddeld 2-4%.
  • Je haalt expertise in huis door onze kennis en ervaring binnen profit en non-profit organisaties.
  • Je organisatie gaat voorop lopen op het gebied van Workforce Management 
  • Jij bepaalt zelf voor welke termijn je de services wilt afnemen.
Naar website PlanVille
Atze
Atze

Vragen? Ik help je graag verder!