Facebook Twitter Linkedin

Begeleiding planningssoftware selectie

Goede planningssoftware is belangrijk om beter te plannen. Als je gaat zoeken naar planningssoftware krijg je vaak tientallen aanbiedingen die allemaal op elkaar lijken. De selectie van een nieuw softwarepakket voor planning is geen alledaags werk. De uiteindelijke keuze bepaalt echter wel voor een groot gedeelte hoe succesvol Workforce Management de komende jaren binnen jouw organisatie is. Voor een goede selectie is kennis van de organisatie, van de hedendaagse mogelijkheden en van de markt nodig. PlanMen is de partij met de meeste ervaring met selectietrajecten binnen het vakgebied Workforce Management. Onafhankelijk, objectief en specialist op het gebied van Workforce Management. Door de inzet van PlanMen wordt het risico van de juiste keuze voor de klant tot een minimum beperkt.

Hoe weet je nou welke planningssoftware je moet hebben? 
WFMsoftware.nl - een initiatief van PlanMen - maakt het mogelijk alle personeelsplanning én workforce management software te vergelijken. Je vult eenvoudig je wensen in en je krijgt een helder overzicht van alle pakketten die hierop aansluiten. Zo vergelijk je eenvoudig functionaliteiten, extra opties en gebruikerservaringen. 

Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen? Vraag dan om vrijblijvend advies. WFMsoftware.nl helpt je bij het maken van je keuze en geeft ondersteuning bij de implementatie van het personeelsplanning of workforce management softwarepakket. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste planningssoftware kiest en deze goed gebruikt.

Lees ook het blog: 7 tips voor het kiezen van de juiste WFM-software

Mark
Mark

Vragen? Ik help je graag verder!