Facebook Twitter Linkedin

PlanMen lanceert Workforce Intelligence

Steeds meer organisaties ondervinden de voordelen van een goede personeelsplanning door Workforce Management. Niet alleen vanwege het verbeterde bedrijfsresultaat, de lagere kosten, maar ook door de toename van medewerkerstevredenheid. Veel organisaties willen de volgende stap zetten en vragen zich af 'Hoe kan het volledig potentieel benut worden en wat is er dan nodig om continu te verbeteren?'

Om dit te bereiken komt PlanMen met een innovatie oplossing, Workforce Intelligence! Met Workforce Intelligence van PlanMen wordt expertise op het snijvlak tussen Workforce Management, Data Analytics en Business Intelligence samengebracht. PlanMen Workforce Intelligence stelt organisaties in staat vanuit data selfservice dashboards en interactieve rapportages het juiste inzicht te geven om besluitvorming en verbetering door te voeren op grond van data-gedreven beslissingen.

PLANMEN EN PROANALYTICS SLUITEN STRATEGISCH PARTNERSHIP
Om Workforce Intelligence op de kaart te zetten gaan ProAnalytics en PlanMen samenwerken. Zo worden Workforce Management, Data Analytics en Business Intelligence bij elkaar gebracht.

De samenwerking tussen PlanMen en ProAnalytics is tot stand gekomen door de wederzijdse passie van beide bedrijven op het gebied van data gedreven advies. Waar ProAnalytics is gespecialiseerd in het inzichtelijk maken van data, is PlanMen marktleider op het gebied van Workforce Management. De ideale combinatie dus om samen deze innovatieve oplossing, Workforce Intelligence, in de markt te zetten.

ProAnalytics gelooft dat organisaties alleen de juiste beslissingen kunnen nemen wanneer zij inzicht hebben in hun data. Daarom transformeren wij data naar toegankelijke, begrijpelijke en relevante inzichten die waarden toevoegen aan organisaties. Dit doen wij door complete oplossingen op het gebied van Cloud BI, dashboarding, analytics en advies te bieden. Wij zijn zeer enthousiast dat wij nu onze expertise kunnen inzetten om samen met PlanMen, Workforce Intelligence in de markt te gaan zetten’, aldus Pieter Bot, directeur ProAnalytics. 

PlanMen werkt al jaren met de Schijf van Zes om het planningsproces goed in te richten. Hierbij is de rechterkant de uitvoerende fase met de stappen voorspellen, roosteren en bijsturen. De linkerkant is de evaluerende kant met de stappen rapporteren, analyseren en adviseren. En dat is waar we de toenemende behoefte voor verdere professionalisering hebben gezien. Workforce Intelligence zien wij als de oplossing om de evaluerende kant efficiënt te structureren. Wij zijn zeer verheugd om dit samen met ProAnalytics in de markt te zetten. Op het PlanMen Workforce Management congres zal dan ook speciale aandacht worden besteed aan deze innovatie’, aldus Bart van der Wijst, directeur PlanMen.

Vragen? Wij helpen je graag verder…

Meer informatie over PlanMen Workforce Intelligence>>

Terug naar het overzicht