Facebook Twitter Linkedin

Leanonderwijs en PlanMen gaan samenwerken!

Het tegengaan van verspilling is de belangrijkste missie voor PlanMen en Leanonderwijs.

Leanonderwijs is actief op het gebied van Lean Six Sigma binnen de gezondheidszorg. Leanonderwijs werkt middels de Lean Six Sigma methodiek en zorgt ervoor dat organisaties de klantwaarde naar een hoger niveau kunnen tillen. Door middel van het elimineren van de “verspillingen”, door de overbodige stappen in de processen eruit te halen en alleen maar stappen behouden die van waarde zijn voor de klant.

PlanMen zorgt ervoor dat het fundament klopt zodat de volledig waarde uit mensen en organisatie kan worden benut. PlanMen zorgt ervoor dat de optimale balans ontstaat tussen de hoeveelheid werk en personeel, kortom geen “verspilling” van inzet. Planning wordt daarbij door veel organisaties gezien als een hindernis, maar is juist de springplank om die optimale balans te bereiken.

Leanonderwijs en PlanMen zorgen er samen voor dat verspillen van werkzaamheden en in te zetten personeel sterk wordt gereduceerd! Door het combineren van onze kennis en kunde en met onze ervaringen, bieden wij zorginstellingen een duurzaam werkend resultaat. Een voorbeeld van een uitgewerkte aanpak is Efficiënt met Kaizen en WFM!

Neem contact op met Bart van der Wijst, algemeen directeur PlanMen bart.vanderwijst@planmen.com +31 (0)88-8252525

Terug naar het overzicht