Facebook Twitter Linkedin

KSF Expertsessie WFM -Artificial Intelligence

WFM expertsessie over de strijd om de intelligentie - Artificial Intelligence. Interessante interactieve expertsessie WFM.

Hierbij nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan de WFM-expertsessie Artificial Intelligence op 10 april.

Het belooft een interessante interactieve expertsessie WFM te worden! Centraal staat de planning van kanalen, zoals Chat en WhatsApp en de toepasbaarheid van AI binnen planning.

Laatste ontwikkelingen WFM
Sociale Media zijn favoriete kanalen van consumenten en zakelijke contacten. Het WFM-proces zoals we dat op telefonie kennen, wordt nog niet overal toegepast voor Social Media. Met deze aantallen zou dat toch een logische stap moeten zijn. Is er angst voor het onbekende? Of zitten we vast in de oude overtuiging dat telefonie voor gaat?

Een ander thema dat veel aandacht krijgt, is Artificial Intelligence (AI). Deze vorm van intelligentie gaat op enig moment ook de meerwaarde tonen in de wereld van WFM. In Amerika wordt een groot deel van traffic management geregeld via zelflerende AI. En dan vaak ook nog voordat de actie nodig lijkt. Wat kunnen we met AI in Nederland?

Rondetafelgesprekken
Willem van den Brink, voorzitter van de Expertgroep WFM, deelt de theorie, best practices en trends rondom Social Media en AI. De expertgastsprekers zijn jullie zelf, als leden van de expertgroep. Samen weten we namelijk veel. Mark Elschot, debatleider voor de Expertgroep WFM, brengt in een interactieve sessie de vragen en antwoorden bij elkaar.

Aanmelden
Stel je kennis en ervaring beschikbaar en leer van elkaar. Op het aanmeldingsformulier kun je alvast je brandende vragen kwijt. We komen daar tijdens de expertsessie op terug. Je bent van harte welkom op 10 april 2018 van 13:30 tot 17.00 uur, met aansluitend een borrel. Je kunt je aanmelden nadat je ingelogd bent op www.klantenservicefederatie.nl.

Locatie:
N.t.b.
Nederland
Zie kaart: Google Maps

Terug naar het overzicht