Facebook Twitter Linkedin

Flex-Appeal en PlanMen sluiten strategisch partnership

PlanMen tekent een strategisch partnership met Flex-Appeal, het digitale platform om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten.

Flex-Appeal en PlanMen hebben samen de missie om ervoor te zorgen dat medewerkers optimaal kunnen presteren. PlanMen zorgt dat de juiste medewerker op de juiste plek staat en Flex-Appeal houdt zich bezig met de medewerker optimaal betrokken te maken bij de organisatie. Met dit partnership kunnen beide partijen hun kennis en expertise combineren om organisaties te helpen om het maximale uit hun medewerkers te halen.

PlanMen over het partnership
‘Binnen Workforce Management zien we een stijgende vraag naar instrumenten en hulpmiddelen om medewerkersbetrokkenheid te vergroten. En niet onterecht. Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van elke organisatie. Een grotere betrokkenheid van medewerkers zorgt direct voor efficiëntie en een hogere klanttevredenheid. We zien dat Flex-Appeal voorziet in die behoefte. Niet alleen met hun tooling, maar ook door hun enthousiasme en bevlogenheid.’ aldus Arjan Spruijt, directeur PlanMen.

Over Flex-Appeal
Flex-Appeal helpt organisaties in de retail- en hospitalitysector om de betrokkenheid van hun medewerkers te verhogen middels een mobiele applicatie en digitaal platform. Flex-Appeal ziet een groeiende disconnectie ontstaan tussen medewerkers en organisaties. Organisaties weten niet hoe ze nieuwe generatie medewerkers optimaal kunnen betrekken bij het bedrijf. Flex-Appeal biedt medewerkers en organisaties één app voor werk. Het platform bestrijkt de gehele ‘medewerkers experience’, van communicatie tot onboarding en feedback. Alles wat Flex-Appeal doet is bekeken vanuit het oogpunt van de medewerker om zo een optimaal mogelijke oplossing te ontwikkelen.

Terug naar het overzicht
Bart
Bart

Vragen? Ik help je graag verder!