Facebook Twitter Linkedin

Als de Brandweer op de hoogte van de laatste kennis?

Op dinsdag 1 november organiseert PlanMen Academy de Training Arbeids- en Rusttijden voor planners van Brandweerkorpsen op onze inspirerende locatie in Doorn. We starten om 09:30 uur en eindigen ca. 17:00 uur.

Voor medewerkers van de Brandweer gelden hele specifieke regels omtrent arbeids- en rusttijden. Het kan best lastig zijn om dat allemaal goed op een rijtje te krijgen en in de praktijk toe te passen. Gelukkig hebben de specialisten van PlanMen Academy het grote uitzoekwerk al gedaan en getoetst aan de praktijk. In samenwerking met de Inspectiedienst van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (de voormalige Arbeidsinspectie) hebben we speciaal voor planners van Brandweerkorpsen alle relevante wetgeving geïnventariseerd en verwerkt in een enerverende interactieve training.

Op dinsdag 1 november organiseert PlanMen Academy de Training Arbeids- en Rusttijden voor planners van Brandweerkorpsen op onze inspirerende locatie in Doorn. We starten om 09:30 uur en eindigen ca. 17:00 uur. Lunch wordt verzorgd. Deelname aan deze dag is geheel kosteloos. Er zijn in totaal 10 plaatsen beschikbaar, waarvan enkele inmiddels zijn gereserveerd door Brandweerkorps Amsterdam-Amstelland. Meld je snel aan, want vol is vol.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar academy@planmen.com onder vermelding van Training Arbeids- en Rusttijden. Vermeld hierbij jouw naam, organisatie, e-mailadres en telefoonnummer.

Tot 1 november!

Terug naar het overzicht