Facebook Twitter Linkedin

Achter op de fiets bij Remco Claassen

Voor deze editie zat Mark achter op de fiets bij Remco Claassen.

De schijf van zes is voor planningsprofessionals het fundament voor personeelsplanning. Nieuwsgierig als ik ben, reis ik voor de rubriek “Achter op de fiets bij…..” stad en land af. Ik vraag bekende Nederlanders hoe de schijf van zes van invloed is op hun planning.

De lente is weer begonnen! De tijd van langere dagen en eindelijk weer eens wat beter weer. En ook de tijd dat we al meer dan 6 maanden druk zijn met het WFM congres. Het congres is natuurlijk in september. Maar zodra de laatste gasten de locatie hebben verlaten, de partners hun spullen aan het inpakken zijn, wordt er bij ons achter de schermen al hard gewerkt aan het volgende congres.

We kunnen eigenlijk onze schijf van zes op het congres leggen. De analyse is gedaan en het advies voor de komende editie is uitgebracht. Wat ging er goed en wat kan beter. Welke sprekers sloegen aan en welke onderwerpen niet. Als het aan de beoordelingen van vorig jaar ligt, dan zou dit jaar Remco Claassen (1966) weer de opening doen. Ik moet zeggen, dat hij ook wel een erg goed verhaal had. En dat op een erg humorvolle manier bracht. En mij als dagvoorzitter charmanter vond dan Jort Kelder. Want, wie vindt dat nou niet? 

Maar zeg nou eerlijk, die Remco heeft toch maar een mooi vak. Alle dagen enroute om bedrijven en mensen te motiveren en een spiegel voor te houden. En het leek zo makkelijk te gaan. Ik moet zeggen dat ik best wel nieuwsgierig en een tikkeltje jaloers ben geworden. Hoe zit dat nou precies? Improviseert hij het nu gewoon allemaal bij elkaar? En kampen al die bedrijven en congresbezoekers die hij gedurende het jaar ziet, nou echt allemaal met dezelfde issues? Ik zocht hem op in het Van der Valk hotel in Utrecht. Tussen een bijeenkomst van crisismanagers en marine officieren in.

Lees het complete interview met Remco Claassen>>

Terug naar het overzicht