Facebook Twitter Linkedin

Achter op de fiets bij .... Henk Blok

Voor de 3e editie van 'achter op de fiets bij...' ging ik op bezoek bij Henk Blok, nieuwslezer bij Radio 538.

De stem van Henk Blok (1967) kennen we bijna allemaal. Als vaste nieuwslezer van het Radio 538 programma “Evers Staat Op” praat hij dagelijks miljoenen luisteraars bij over het nieuws. Dat doet hij op geheel eigen wijze, wat hem zelfs de award voor beste radio nieuwslezer heeft opgeleverd. Naast het radiowerk hoor je zijn stem ook als voice-over bij onder andere Hart van Nederland en diverse tv-commercials.

Elke ochtend luister ik met veel plezier naar Radio 538. Ik hoor dan een groep mannen die vreselijk veel lol hebben. Als je niet beter zou weten, dan zou je denken dat je luistert naar een vrijdagmiddagborrel. De vrolijke muziek wordt afgewisseld met serieuze gesprekken en flauwe grappen. Het blijft een bijzonder fenomeen, maar is ook direct weer een geweldig concept. Een vrijdagmiddagborrel die 5 dagen per week wordt gehouden. Daar zou ik ook wel onderdeel van willen uitmaken.

Daarom heb ik Radio 538 aangeschreven en mijzelf uitgenodigd voor een uitzending van het programma Evers Staat Op. Door het team werd hier enthousiast op gereageerd. Maar, wel onder strikte voorwaarden. Het moest in mijn rode pak en op de fiets. Geen probleem! Je moet wat over hebben voor een dosis inspiratie. Al blijft vroeg opstaan niet één van mijn meest sterkste punten……..

Lees het hele interview

Terug naar het overzicht
Mark
Mark

Vragen? Ik help je graag verder!