kantoortuin

Vraag & aanbod

Personeelsplanning is het vinden van de optimale mix tussen personeelsbehoefte en de beschikbaarheid van het personeel. Dit betekent dat je personeel op de juiste manier, op de juiste plaats en met de juiste taak gaat inzetten. Hiermee haal je meer rendement uit je organisatie. PlanMen zorgt voor de juiste inzichten en mogelijkheden in de planning van jouw personeel. We houden daarbij rekening met wat er bij jouw organisatie nodig is. Hiermee verandert personeelsplanning in Workforce Management.

Personeelsbehoefte

Afhankelijk van de hoeveelheid en intensiteit van de bedrijfsactiviteiten, maken we een inschatting van de personeelsbehoefte. Rekening houdend met de specifieke situatie krijgen we inzicht hoe we deze personeelsbehoefte verder zullen invullen. Hierbij nemen we vanzelfsprekend de variabelen tijd, beschikbaarheid en kwaliteit in ogenschouw. PlanMen creƫert inzichten in al deze variabelen zodat we de personeelsbehoefte op de juiste manier voor jouw bedrijf en werknemer kunnen invullen. Hierbij werken we volgens een bepaalde visie op personeelsplanning. Deze visie geeft richting aan het optimaliseren van de personeelsinzet.

Van personeelsplanning naar Workforce Management

Bij PlanMen houden we van een duidelijke en complete aanpak. We richten ons zowel op processen, medewerkers als op systemen. Daarbij is het uitgangspunt de planningsschijf van zes. Door de zes elementen (forecasten, roosteren, dagsturen, rapporteren, analyseren en adviseren) met elkaar af te stemmen en te optimaliseren, zorgen we er voor dat je de vruchten kan plukken van drie grote pijlers:

  • Klanttevredenheid
  • Medewerkerstevredenheid
  • EfficiĆ«ntie en doelmatigheid

Meer weten?

Bart van der Wijst
Naar contactformulier
Personeelsplanning 2019-06-02T16:48:54+02:00
PlanMen https://www.planmen.com

Vraag & aanbod Personeelsplanning is het vinden van de optimale mix tussen personeelsbehoefte en de beschikbaarheid van het personeel. Dit betekent dat je personeel op de juiste manier, op de juiste plaats en met de juiste taak gaat inzetten. HiermeeRead more