Autonomie in het rooster

Elke rasechte contact center professional is gek op cijfers. Al begint het enthousiasme rondom cijfers inmiddels meer te neigen naar frustratie of soms zelfs paniek. Uit het recentste kwartaaloverzicht van de Nederlandse arbeidsmarkt van Jobdigger, blijkt dat er 1.050.828 unieke vacatures vacant zijn. Naast verschillende logistieke functies, staat Medewerker Klantenservice met stip in de top 10. Hoe helpt verbeterde autonomie in het rooster bij het aantrekken en behouden van medewerkers binnen klantcontact?

Whitepaper “Autonomie in het rooster”

De strijd om de sollicitant is heviger dan ooit losgebarsten. Werkgevers willen zo positief mogelijk bekend staan. Nog steeds is “via via” verreweg het belangrijkste wervingskanaal. We zien ook dat organisaties steeds meer aandacht schenken aan de achterdeur. Verloop kan menig manager er nu zeker niet bij hebben. Om nog maar te zwijgen over het verzuim als gevolg van ervaring van werkdruk.

Laat je inspireren en download nu het whitepaper “Autonomie in het rooster; een boostershot voor medewerkertevredenheid”

Download Whitepaper “Autonomie in het rooster; een boostershot voor medewerkertevredenheid”

  Voornaam *

  Achternaam *

  Branche *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail * (zakelijk adres)


  Autonomie in het rooster binnen KCC, een booster voor medewerkertevredenheid 2021-11-02T22:49:22+01:00
  PlanMen https://www.planmen.com
  Autonomie in het rooster

  Hoe helpt autonomie in het rooster bij het aantrekken en behouden van medewerkers binnen klantcontact? Download hier het white paper.