Facebook Twitter Linkedin

Workshop WFM voor de werkvloer

Het zijn niet alleen de klanten die er onder lijden als er te weinig mensen zijn om de gewenste en geplande werkzaamheden uit te voeren. Juist degene die er dan wel zijn, moeten extra hard werken om de activiteiten met de juiste kwaliteit en tijdigheid uit te voeren. Hieruit blijkt dat één van de belangrijkste zaken voor de productiviteit en efficiency het beschikbare aantal medewerkers (de bezettingsgraad) is.

Inhoud
Berekenen van de bezettingsgraad is relatief eenvoudig, maar afhankelijk van diverse factoren. Gedurende deze workshop wordt duidelijk gemaakt hoe belangrijk de Workforce van een organisatie is, hoe groot of hoe klein ook. Met praktijkvoorbeelden en actieve spelvormen wordt de impact van één medewerker voor de totale organisatie tastbaar en inzichtelijk gemaakt.

Doelgroep
Planners en medewerkers die in de dagelijkse operatie actief zijn.

Duur
Deze workshop duurt twee uur.

Incompany
De trainingen worden incompany verzorgd. Op deze manier houden we de impact op de dagelijkse operatie minimaal en kan er dieper op jouw situatie worden ingegaan. Tevens bespaar je reiskosten en reistijd. De trainingen zijn incl. documentatie en lesmateriaal.

Matthijs
Matthijs

Vragen? Ik help je graag verder!