Facebook Twitter Linkedin

Training Zelfroosteren

De wijze waarop de planning in organisaties is geregeld, is van grote invloed op hoe tevreden klanten en medewerkers zijn. Zelfroosteren is één van de manieren om de planning te regelen.
Bij het zelfroosteren wordt er op een flexibele wijze omgesprongen met bezettingseisen (het werk) en kunnen medewerkers invloed uitoefenen op het rooster zodat zij werk-privé goed af kunnen stemmen. Werken wanneer er werk is en wanneer de medewerker het wil.

Zelfroosteren wordt steeds meer toegepast in de decentralisering van de bedrijfsvoering, denk aan zelfsturing en/of zelforganiseren.

Inhoud
Het succes van zelfroosteren hangt af van diverse factoren en is zeker niet altijd de beste oplossing voor elke organisatie. Gedurende deze training wordt duidelijk gemaakt wat zelfroosteren nu precies inhoud, wat de voordelen zijn en wat de succesfactoren zijn. Middels de theorie, oefeningen en de interactie in de groep wordt onder meer duidelijk of het zelfroosteren iets is voor de eigen organisatie.

Doelgroep
Planners, teamleiders/zelfsturend team en P&O-ers.

Duur
Deze training duurt 1 dag.

Incompany
De trainingen worden incompany verzorgd. Op deze manier houden we de impact op de dagelijkse operatie minimaal en kan er dieper op uw situatie worden ingegaan. Tevens bespaart u reiskosten en reistijd. De trainingen zijn incl. documentatie en lesmateriaal.

Mark
Mark

Vragen? Ik help je graag verder!