Facebook Twitter Linkedin

Management Drives profiel

Om nog beter in te kunnen spelen op de gewenste gedragsverandering en het beste in mensen naar boven te halen, is PlanMen partner van Management Drives. 

PlanMen biedt met Management Drives een set van mogelijkheden om verandering soepeler te laten verlopen:

Individuele- en groepsprofielen met Management Drives
De Management Drives survey is een online vragenlijst waar gemeten wordt wat iemand drijft. PlanMen is gecertificeerd om individuele profielen bij mensen af te nemen. Uitkomsten van de survey geven organisaties, teams en individuen inzicht in wat hun drijft en voorspellen hiermee gedrag, dat vervolgens ‘oordeelvrij’ kan worden bijgestuurd. De Survey software werkt op basis van data die volgt uit 20 vragen.

Treffende uitkomsten
De beste uitkomsten worden bereikt door de survey aan te bieden in de taal van de persoon. Daarom is de survey beschikbaar in 20 talen en kan hij wereldwijd worden ingezet. Bovendien is de survey ook voor specifieke doelgroepen ontworpen zoals Zakelijk, Onderwijs, Sport, Young Professionals en Zorg.

20 vragen in 20 minuten
Overal waar je toegang hebt tot internet kun je de survey invullen. Vul hem in op je computer, tablet of smartphone, of zelfs een combinatie hiervan. Het is mogelijk om de survey tussentijds te onderbreken en op een later moment weer verder te gaan.

Management Drives profiel
De uitkomst van de survey is een Management Drives profiel. Het Management Drives profiel onderscheidt m.b.v. vier grafieken wat je drijft, hoe je denkt, waarneemt en handelt, wat je verwerpt, waar je energie van krijgt en wat je onder druk het meest bezig houdt.

Analyseren van profielen 
PlanMen werkt met de Management Drives Viewer welke speciaal is ontwikkeld voor licentiehouders. In de feedback sessie zal onder begeleiding van een PlanMen MD trainer het persoonlijk of teamprofiel worden toegelicht. 

Wat bieden we:

  • Inzicht en uitleg in eigen profiel en/of teamprofiel
  • Continu inzicht online of als (app)licatie op mobiel in eigen of teamprofiel
  • Advies over de eigen drijfveren en groepsdynamiek en over de ideale (profiel) samenstelling van een planbureau, team, project of traject. 

Wil je een profiel afnemen, werken met teamprofielen of advies? Graag informeren wij je over de mogelijkheden van Management Drives.

Matthijs
Matthijs

Vragen? Ik help je graag verder!