Facebook Twitter Linkedin

Training analyse en forecasting

Om specifieke functie-gerelateerde vaardigheden te ontwikkelen voor contact center Workforce Management professionals, bieden wij een aantal korte gespecialiseerde trainingen aan. In de tweedaagse training “Analyse en forecasting” behandelen we het verzamelen en analyseren van historische data en bekijken we hoe we op basis daarvan met diverse technieken een zo goed mogelijke voorspelling van toekomstig werkaanbod kunnen doen.

Inhoud
We besteden aandacht aan het inrichten van een meetbaar contact center, waar zinvolle data worden vastgelegd. We nemen routering, IVR en skills onder de loep en kijken welke gevolgen bepaalde keuzen hebben voor de voorspelbaarheid van het contact center. Daarnaast gaan we in op de betrouwbaarheid van historische data, het herkennen en analyseren van trends, seizoenspatronen en de invloed van verschillende (interne en externe) business drivers op ons verkeer en onze personele capaciteit.

Er worden in deze training een aantal relevante statistische begrippen behandeld. Van de deelnemers worden dan ook een actieve interesse en rekenkundige vaardigheden verwacht.Voor deze module is gevorderde Excel-kennis vereist; een laptop met Excel is noodzakelijk.

Doelgroep

  • Analisten
  • Forecasters
  • Planners (CC)

Duur
De training duurt twee dagen.

Incompany
De trainingen worden incompany verzorgd. Op deze manier houden we de impact op de dagelijkse operatie minimaal en kan er dieper op uw situatie worden ingegaan. Tevens bespaart u reiskosten en reistijd. De trainingen zijn incl. documentatie en lesmateriaal.

Mark
Mark

Vragen? Ik help je graag verder!