Facebook Twitter Linkedin

post hbo WFM opleiding

Goed voorspellen en plannen van personeelsinzet is van grote invloed op zowel het operationele als het strategische resultaat van elke organisatie.

De verantwoordelijkheid van Workforce Management / personeelsplanning experts neemt toe. Om dit proces in goede banen te leiden, dienen HR managers en Planningscoördinatoren over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken.


Naast inhoudelijke Workforce Management expertise zijn goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden een must om verbeteringen en veranderingen in de personele organisatie met succes te kunnen implementeren en begeleiden.

PlanMen heeft zich ten doel gesteld om het niveau van ons vakgebied te verhogen.

Tot nu toe bestonden er geen specifieke vakopleidingen voor een planner of forecaster. De meesten van hen hebben vaak zelf hun expertise door de jaren heen opgebouwd of hebben een kort inwerktraject van een collega gekregen. Ook voor de werkgever of de personeelsdienst was het vaak moeilijk een opleidingstraject te bieden wanneer er geen erkende gecertificeerde vakopleiding beschikbaar is.

Deze unieke, nieuwe registeropleiding is speciaal opgezet voor Workforce Management experts, capaciteitsmanagers en HR planning managers en is een initiatief van PlanMen en School for Customer Management.

Post hbo opleiding
Deze registeropleiding Workforce Management bied jou volledig inzicht in hoe je concreet, door met andere afdelingen samen te werken, komt tot een toekomst zekere WFM-strategie.

Vergroot jouw kennis & vaardigheden, bouw jouw netwerk uit en pak jouw nieuwe belangrijke rol als Workforce Manager. 

Elk college stelt je in staat direct rendement te creëren voor jezelf, jouw organisatie en de medewerkers. Deze opleiding is goed te combineren met een drukke baan! 

De deelnemers sluiten de studie, naast een theoretisch examen, af met een eindopdracht. Deze eindopdracht wordt gemaakt in de vorm van een concreet verbeterplan met een rendement van minimaal € 10.000 voor de eigen organisatie.

Meer informatie en inschrijven
Willem
Willem

Vragen? Ik help je graag verder!