Facebook Twitter Linkedin

FAQ Planningssoftware

Kan PlanMen ons helpen om het juiste planningssoftwarepakket te kiezen?

PlanMen helpt organisaties om op basis van het planningsproces en de gewenste inrichting (zelfroosteren of collectief roosteren) de best passende planningssoftware voor uw organisatie te selecteren. Belangrijk is dat PlanMen volledig onafhankelijk opereert, want PlanMen verkoopt geen planningssoftware en dat betekent dat bij PlanMen de wensen en eisen waaraan planningssoftware moet voldoen centraal staan en niet de verkoop daarvan.

Welke softwarepakketten voor personeelsplanning kent PlanMen?

De consultants van PlanMen hebben ruime ervaring in het gebruik van diverse softwarepakketten / oplossingen en worden regelmatig getraind en betrokken in de doorontwikkeling van software door de betreffende software organisaties. Pakketten waar we mee bekend zijn:

Aspect (eWFM)
Atoss
Ayton (Aysist, Flexplan)
De Vries WFM (R&R-Web 3)
Genesys (WFO)
Glaukos (EPOSnet)
Integral (Checks)
Intercept Solutions
Intus
Interflex (SP-Expert)
Invision (injixo, Enterprise)
Just Intelligence (ICC)
Kronos (Workforce Management)
Manus+
Monaco
Nice (IEX Total View)
Ortec (Harmony)
Paralax (Rostar CAS)
Planbition
PlanningIT (SP expert)
PMT
ProScheduler (WFM)
Softbrick
Tamigo
TeleOpti (TEM,WFM)
Timewax
Verint (Impact 360)
Wodan Brothers (Dyflexis)

Heeft PlanMen ook een eigen softwarepakket?

PlanMen is software-onafhankelijk en heeft geen eigen software. Bij ons staat de opdrachtgever centraal. Objectief advies om tot de beste inrichting te komen, is daarbij ons onderscheidend vermogen. Uiteraard zijn we wel bekend met nagenoeg alle planningssoftware-oplossingen en kunnen u daarin adviseren over de selectie, aankoop, inrichting of optimalisatie.

Wij hebben een softwarepakket, maar dit pakket is verouderd. Kan PlanMen ons adviseren in diverse pakketten?

PlanMen ondersteunt u bij een goede selectie en keuze van uw planningssoftware. Daarbij is een eerste stap eerst goed te bepalen wat de wensen zijn en of het ‘oude’ pakket wel direct vervangen dient te worden. Op basis van de functionele en technische wensen van het gewenste Workforce Management proces kan PlanMen bepalen welk softwarepakket in de markt het beste voldoet. PlanMen is software-onafhankelijk en verkoopt geen planningssoftware en dat betekent dat bij ons de wensen en eisen waaraan planningssoftware moet voldoen centraal staan en niet de verkoop daarvan.

Kan PlanMen ons helpen met de implementatie van een planningssoftwarepakket?

PlanMen heeft ervaring met nagenoeg alle beschikbare en voorhanden zijnde planningssoftware. De PlanMen Workforce Management-specialisten bieden de nodige ondersteuning om het pakket goed in te richten en te implementeren. PlanMen zorgt ervoor dat met een gedragen functioneel ontwerp het planningssoftwarepakket door de leverancier technisch goed ingericht kan worden. PlanMen is software-onafhankelijk en verkoopt geen planningssoftware en dat betekent dat bij ons de wensen en eisen waaraan planningssoftware moet voldoen centraal staan en niet de verkoop daarvan. Bij een implementatie komt meer kijken dan de inrichting. PlanMen begeleidt eventueel ook de transitie, het project en het opleiden / trainingen van de organisatie

Wij hebben een softwarepakket aangeschaft, maar weten niet welke functionaliteiten voor ons belangrijk zijn. Kan PlanMen ons wegwijs maken?

PlanMen heeft ervaring met nagenoeg alle beschikbare en voorhanden zijnde planningssoftware. De PlanMen Workforce Management-specialisten bieden de nodige ondersteuning om het pakket goed in te richten en te implementeren. Op deze manier kan PlanMen inzichtelijk maken welke functionaliteiten nu belangrijk zijn en welke later of niet gebruikt gaan worden. De basis hiervoor is om te komen tot een functioneel ontwerp. PlanMen is software-onafhankelijk en verkoopt geen planningssoftware en dat betekent dat bij ons de wensen en eisen waaraan planningssoftware moet voldoen centraal staan en niet de verkoop daarvan

Mark
Mark

Vragen? Ik help je graag verder!