Facebook Twitter Linkedin

FAQ Planners

Mijn vaste roosteraar is ziek. Kan iemand van PlanMen hem vervangen?

PlanMen heeft een grote groep aan planningsprofessionals / Workforce Management specialisten ter beschikking die uw planorganisatie tijdelijk en voor een langere periode kunnen ondersteunen. PlanMen is in staat om binnen 48 werkuren de benodigde expertise te leveren. Dit kan op het gebied van roosteren/scheduling, maar ook forecasting, flexpoolmanagement, traffic en reporting.

Wij bieden een seizoensgebonden product, waarbij we met pieken in onze planning te maken hebben. Kan PlanMen ondersteuning hierin bieden?

PlanMen heeft een grote groep aan planningsprofessionals / Workforce Management specialisten ter beschikking die uw planorganisatie tijdelijk en voor een langere periode kunnen ondersteunen. PlanMen is in staat om binnen 48 werkuren de benodigde expertise te leveren. Dit kan op het gebied van roosteren/scheduling, maar ook forecasting, flexpoolmanagement, traffic en reporting. PlanMen biedt u ook de mogelijkheid de bezetting van planners op deze pieken structureel uit te besteden.

Onze organisatie wil diverse verbeteringen in de planning doorvoeren. Kan PlanMen dit on the job ondersteunen?

PlanMen heeft een grote groep aan planningsprofessionals / Workforce Management specialisten ter beschikking die in het team Workforce Management verbeteringen on the job kunnen doorvoeren. Dit kan zowel op proces-, software- als op persoonsniveau verbeterd worden. Alles op gebied van roosteren/scheduling, maar ook forecasting, flexpoolmanagement, traffic en reporting.

Wij hebben geen eigen planningssoftware en roosteraars. Kan PlanMen ons hierbij helpen?

PlanMen kan voor u één of meerdere planactiviteiten uit handen nemen of uiteraard het gehele proces overnemen. PlanMen kan uw planning overnemen door in- of outsourcing. PlanMen stemt het servicelevel af op uw specifieke situatie en wensen, waardoor de kosten overzichtelijk blijven. Heeft u reeds een Workforce Management softwarepakket in huis? Geen probleem want onze consultants hebben ervaring met diverse planningssoftwarepakketten

Willem
Willem

Vragen? Ik help je graag verder!