Facebook Twitter Linkedin

FAQ Academy

Welke opleidingen, trainingen en workshops verzorgt PlanMen?

Binnen de PlanMen Academy verzorgt PlanMen een breed scala aan opleidingen, trainingen en workshops op het vlak van Workforce Management – personeelsplanning. Op strategisch niveau met de post hbo Workforce Management opleiding tot in de operatie met ATW trainingen. U kunt al onze trainingen, opleidingen en workshops vinden op de PlanMen Academy.
 

Hoe weet ik welke opleiding voor mij geschikt is?

PlanMen gaat graag in gesprek met kandidaten om te bepalen welke opleiding / training het beste aansluit op de behoefte en ambitie van de kandidaat en de organisatie. PlanMen biedt daarbij de mogelijkheid om een assessment af te nemen waarin een Workforce Score Card wordt gemaakt. Hieruit kunnen de ontwikkeldoelen afgeleid worden.

Verzorgt PlanMen ook trainingen op locatie (incompany)?

De PlanMen trainingen en opleidingen worden verzorgd op basis van open inschrijvingen, die plaatsvinden op Landgoed Zonheuvel. PlanMen is voorstander om opleidingen, trainingen en workshop incompany te verzorgen, waarbij deze klantspecifiek gemaakt kunnen worden.

Als ik een opleiding bij PlanMen heb gehaald, ontvang ik dan een certificaat?

Bij het volgen van een opleiding ontvangt u een diploma, deelcertificaat of bewijs van aanwezigheid. Dit is afhankelijk van de opleiding of training die wordt gevolgd. De post hbo Workforce Management opleiding is een Europees gecertificeerde opleiding, waarbij ETCS studiepunten worden toegekend. De opleiding tactische personeelsplanning is ook een gecertificeerde opleiding.

Onze planning moet verder worden geprofessionaliseerd. Welke opleiding adviseren jullie ons?

PlanMen adviseert organisaties in welke fase en op welk Workforce Management gebied het beste resultaat behaald kan worden met een training en opleiding.

Hebben jullie een vakinhoudelijke opleiding voor planners of forecasters?

De PlanMen Academy heeft voor alle niveaus binnen de organisatie gerichte Workforce Management opleidingen en trainingen. Dus voor MT leden, RVE’s, planners, forecasters, teamleiders, trafficers, HR managers hebben wij diverse mogelijkheden.

Kan PlanMen ook een training voor ons op maat maken?

De PlanMen Academy biedt de mogelijkheid om training op maat te maken.

Stephan
Stephan

Vragen? Ik help je graag verder!