Facebook Twitter Linkedin

Werkgeluk festival 2017

Werkgeluk festival Landgoed Zonheuvel

Wist jij dat minder dan 30 procent van de mensen gelukkig is in zijn of haar werk? Schrikbarend kun je zeggen, zeker als je bedenkt hoeveel tijd we aan ons werk spenderen. Ben jij dezelfde persoon op je werk als thuis?

Wetenschappelijk onderzoek van o.a. iOpener institute uit Oxford heeft aangetoond dat gelukkige medewerkers, productiever zijn, minder vaak ziek zijn, meer betrokken zijn en langer bereid zijn om te blijven.

Wat kun je doen om niet langer de acteur van je loopbaan te zijn, het masker af te zetten en de waarden die je belangrijk vindt te introduceren in je werk zodat er weer zin in werk ontstaat?

Ben je directeur of manager: wat kun je doen om een klimaat te introduceren, een vibe te creeren, waarin je medewerkers optimaal kunnen werken en in staat worden gesteld om hun potentieel te benutten en zinvol werk te verzetten?

Dit en meer staat centraal op het tweede Werkgelukfestival dat op 6 december 2017 gehouden wordt in het Maarten Maartenshuis op LandgoedZonheuvel te Doorn.

Programma
13.30 uur Muzikale ontvangst met Werkgelukshow
13.40 uur Welkom door Wim Oolbekkink
13.55 uur Last insights in the Science of happiness at work
14.25 uur Eerste ronde workshops
14.55 uur Pauze
15.10 uur FC Geluk
15.30 uur Tweede ronde workshops
16.00 uur Derde ronde workshops
16.30 uur Management jukebox
17.10 uur Afsluiting, hapje drankje bij vuurkorf
18.10 uur Verhaal van Mieke
18.20 uur Diner

Doelgroep
Directie, HR en management

Kosten
De kosten voor deelname aan dit festival zijn euro 180,30 per persoon. Indien je gebruik wilt maken van het filediner bedragen de extra kosten euro 30,75 per persoon.

Inschrijven Werkgeluk festival