Facebook Twitter Linkedin

Plannerscafe Workforce Intelligence 2018

Wat moet je weten over Workforce Intelligence 2018?

Het Plannerscafe van dinsdag 21 november 2017 staat volledig in het teken van Workforce Intelligence, ook wel WFI. Workforce Intelligence stelt organisaties in staat vanuit data selfservice dashboards en interactieve rapportages het juiste inzicht te geven om besluitvorming en verbetering door te voeren.

Jij bent van harte uitgenodigd!

Tijdens het interactieve Plannerscafe van 21 november 2017 geven wij een introductie van Workforce Intelligence, besteden we aandacht aan een case study en behandelen we met jou enkele prikkelende stellingen. Je krijgt van ons de informatie en kennis die je nodig hebt om te beoordelen of Workforce Intelligence voor jouw organisatie de volgende stap in Workforce Management is.

Na dit programma is er tijdens de borrel voldoende gelegenheid om te netwerken en verder te discussiëren met branchegenoten! 

Sprekers
Oliver Talens, PlanMen, en Pieter Bot, ProAnalytics, hebben ondervonden dat een goede personeelsplanning begint bij Workforce Management. Binnen hun vakgebied houden zij zich hier dagelijks mee bezig.

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Interactieve sessie
17.00 uur Netwerkborrel

Praktische informatie
Datum: dinsdag 21 november 2017
Locatie: Landgoed Zonheuvel, kantoor PlanMen, Amersfoortseweg 102, Doorn

Het PlanMen Plannerscafé is bestemd voor Workforce Managers, flexpoolbeheerders, planners en roosteraars. Deze sessie van 21 november is specifiek gericht op de Zorg en gerelateerd. Ben je werkzaam binnen Klantcontact, meld je dan aan voor de sessie van 12 december. Dat Plannerscafe is specifiek gericht op Customer Care / klantcontact.

Sluit je aan?
Deelname is gratis, reserveren is verplicht en kun je doen via academy@planmen.com of via het inschrijfformulier. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw deelname.

Tot dinsdag 21 november!