Facebook Twitter Linkedin

Plannerscafé Workforce Intelligence 2018

Hoe plan je beter met data uit je planningssoftware?
Het Plannerscafe van dinsdag 12 december 2017 staat volledig in het teken van Workforce Intelligence (WFI). Workforce Intelligence stelt organisaties in staat om op basis van gegevens die in planningssoftware zijn opgeslagen het juiste inzicht te geven om verbeteringen door te voeren. Direct inschrijven?

Ongetwijfeld gebruik je nu rapportages die standaard in de planningssoftware aanwezig zijn. Waarschijnlijk heb je hiermee een prima beeld van wat er gepland en gerealiseerd is. De rapportages geven je echter geen inzicht in hoeveel het beter kan, waar de verbeterpunten exact liggen en welk potentieel je onbenut laat. Workforce Intelligence is het werkveld waarbinnen intelligentie wordt toegevoegd ter ondersteuning van het verbeteren van het planproces.

Workforce Intelligence biedt op basis van dashboards en interactieve rapportages de fundering voor data-gedreven beslissingen. Deze instrumenten helpen je om de WFM / plannings- volwassenheid naar een volgend niveau te brengen. Waar Business Intelligence (BI) zicht richt op het combineren- en analyseren van gegevens uit verschillende bedrijfsprocessen, richt Workforce Intelligence zich uitsluitend op WFM processen.

Jij bent van harte uitgenodigd!
Tijdens het Plannerscafe van 12 december 2017 geven wij een introductie van Workforce Intelligence, besteden we aandacht aan een case study en behandelen we met jou enkele prikkelende stellingen. Je krijgt van ons de informatie en kennis die je nodig hebt om te beoordelen of jouw organisatie al toe is aan deze volgende stap in Workforce Management. 2018 wordt door onze klanten al benoemd als het jaar van Workforce Intelligence.

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Introductie Workforce Intelligence
                Casestudy WFI binnen Customer Care
                Interactieve sessie
17.00 uur Netwerkborrel

Praktische informatie
Datum: dinsdag 12 december 2017
Locatie: Landgoed Zonheuvel, kantoor PlanMen, Amersfoortseweg 102, Doorn

Het PlanMen Plannerscafé is bestemd voor Workforce Managers, flexpoolbeheerders, planners en roosteraars. Deze sessie van 12 december is primair gericht op Customer Care / klantcontact. Andere branches zijn uiteraard ook welkom. 

Ben je leverancier of partner en wil je ook deelnemen? Stuur dan je motivatie naar ons toe, zodat wij je deelname kunnen beoordelen. In principe zijn onze Plannerscafe's namelijk niet voor leveranciers. Graag je begrip hiervoor.

Sluit je aan?
Deelname is gratis, reserveren is verplicht en kun je doen via academy@planmen.com of via het inschrijfformulier. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw deelname.
Tot dinsdag 12 december!