Facebook Twitter Linkedin

Plannerscafé Special: Maak een inspirerende boswandeling met Arjan en Bart

Hierbij nodigen wij jou van harte uit om een inspirerende boswandeling met Arjan Spruijt en Bart van der Wijst te maken door de Kaapse Bossen op Landgoed Zonheuvel. PlanMen is hier ook met zijn kantoor gevestigd. Direct inschrijven?

Waarom is het krijgen van energie zo belangrijk om je werk goed te doen? Soms voel je je net als een smartphone die continu op zoek is naar een lader. Steeds op zoek naar meer power, meer energie. Trek je laarzen aan en maak die boswandeling in de frisse lucht met ons. Samen met andere inspirerende mensen kom je op nieuwe ideeën. Wij geven je een knapzak mee voor de innerlijke trek.

Vol met nieuwe ideeën en een goede reflectie van jezelf, ga je met een goedgevulde knapzak naar huis.

Deze Plannerscafé special, is een Plannerscafé net even anders dan je van ons gewend bent. Samen met Bart en Arjan word je als het ware het bos ingestuurd met een opdracht. Deze opdracht valt binnen het vakgebied Workforce Management met uiteraard een leuke kwinkslag.

Blijf na de wandeling nog even napraten onder het genot van Gluhwein en warme chocomelk. Uiteraard hebben we ook een koud biertje of een frisje klaar staan.

Sprekers
Als eigenaren van PlanMen zijn Bart van der Wijst, Arjan Spruijt en alle andere PlanMenners elke dag bezig om organisaties en hun medewerkers te helpen hun volledige potentieel te benutten. We zorgen ervoor dat ’t klopt. Als dat goed gaat, ontstaat er vrijheid, trots en rust. En dat geeft energie, de juiste energie.

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Start boswandeling
17.00 uur Netwerkborrel

Praktische informatie
Datum: dinsdag 13 maart 2018
Locatie: Landgoed Zonheuvel, kantoor PlanMen, Amersfoortseweg 102, Doorn

Het PlanMen Plannerscafé is bestemd voor iedereen die met Workforce Management het volledig potentieel wil benutten van mensen en organisaties. 

Sluit je aan?
Deelname is gratis, reserveren is verplicht en kun je doen via academy@planmen.com of via het inschrijfformulier. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw deelname.