Facebook Twitter Linkedin

Plannerscafe Lean en Workforce Management

Hierbij nodigen wij jou van harte uit voor het Plannerscafé met als onderwerp Lean en Workforce Management (WFM). Direct inschrijven?

Efficiënt werken, procesoptimalisatie en cultuurverandering zijn veel gebruikte woorden. Maar hoe zet je deze woorden om naar actie? En wat is nu echt nodig om je organisatie om te zetten naar een cultuur van continu verbeteren?

Capaciteitsmanagement / WFM en Lean kunnen niet zonder elkaar. Wanneer WFM wordt geïntroduceerd, wordt al snel duidelijk dat:

  • Veel processen niet voldoende op elkaar zijn afgestemd.
  • Dat er binnen deze processen veel verspilling in tijd en middelen is.

Wanneer er wordt gestart met Lean en de processen opnieuw worden ingericht, wordt het duidelijk dat de bestaande vorm van roosteren en capaciteit niet meer past binnen het vernieuwde proces. Door WFM en Lean aan elkaar te verbinden, ontstaat een situatie waardoor het volledig potentieel van de organisatie wordt benut. En daar wordt iedereen vrolijk van.

Op 16 januari willen wij jou kennis laten maken met de wereld van continu verbeteren. Ervaringen met elkaar delen hoe WFM en Lean in jouw organisatie kunnen bijdragen aan een succesvolle cultuur van continu verbeteren. Dit gaan we doen aan de hand van een interactieve sessie waarbij we ‘Chinese hoedjes’ gaan vouwen. Tijdens de netwerkborrel is er ruimte om jouw vragen te stellen aan de experts en met hen in gesprek te gaan.

Sprekers
Rob de Graaf en Irma van de Luytgaarden, beide experts op het gebied van Lean en gespecialiseerd in zorg en dienstverlening. Bart van der Wijst, mede-eigenaar van PlanMen en specialist op het vlak van Workforce Management.

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Interactieve sessie “Chinese hoedjes vouwen”
17.30 uur Netwerk en nieuwjaarsborrel

Praktische informatie
Datum: dinsdag 16 januari 2018
Locatie: Landgoed Zonheuvel, kantoor PlanMen, Amersfoortseweg 102, Doorn

Het PlanMen Plannerscafé is bestemd voor Workforce Managers, flexpoolbeheerders, planners en roosteraars. Ben je leverancier of partner en wil je ook deelnemen? Stuur dan je motivatie naar ons toe, zodat wij je deelname kunnen beoordelen. In principe zijn onze Plannerscafe's namelijk niet voor leveranciers. Graag je begrip hiervoor.

Sluit je aan?
Deelname is gratis, reserveren is verplicht en kun je doen via academy@planmen.com of via het inschrijfformulier. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw deelname.

Tot dinsdag 16 januari!