Facebook Twitter Linkedin

Capaciteitsmanagement vanuit drie invalshoeken

Hierbij nodigen wij jou van harte uit voor het Plannerscafé op dinsdag 13 maart. <direct inschrijven>

Het Holland Heinekenhouse staat weer vol met vrijwilligers. Vrijwilligerswerk wordt vaak door bedrijven gezien als een laagdrempelige manier om zich in te zetten voor de samenleving. Je kunt hier de betrokkenheid van medewerkers, hun competenties en de teamgeest mee vergroten. En kijk naar jezelf, vaak smaakt dat naar méér: zo'n eenmalige klus leidt regelmatig tot een structurele samenwerking met (lokale) projecten en organisaties. Over smaak valt niet te twisten. Dat vindt ook Marnix van De Meewerktuin. De Meewerktuin is een leer- en inspiratieconcept in de moestuin van Landgoed Zonheuvel. Allerlei teams beleven hier smaakmakende trainingen en workshops.

Maar ook bij vrijwilligerswerk heb je te maken met een planning. En dit is vaak een heel gedoe. Vaak ben je lang bezig om alles kloppend te krijgen. Het Rooster gelooft dat mensen heel goed de verantwoordelijkheid kunnen nemen om zelf hun rooster te bepalen. Mensen kiezen nou eenmaal graag zelf wanneer ze willen werken. En dan haal je ook weer alles uit hun potentieel.

En dit is dan waar PlanMen om de hoek komt kijken. PlanMen zorgt ervoor dat het volledig potentieel van mens en organisatie wordt benut. Ze doen dit door de hoeveelheid werk en in te zetten personeel optimaal op elkaar af te stemmen. Het is essentieel om naar het fundament van organisaties te kijken. We geloven dan ook alléén, dat als het fundament klopt, het volledig potentieel van mens en organisatie benut kan worden.

Bekijk capaciteitsmanagement vanuit bovenstaande drie invalshoeken met een open blik in de frisse buitenlucht. Trek je laarzen aan en maak samen met ons een boswandeling.

Een Plannerscafé net even anders dan je van ons gewend bent, maar zeer leerzaam en interactief. Wandel langs De Meewerktuin, hoor wat er allemaal bij komt kijken om deze draaiende te houden, luister naar de mogelijkheden om de planning van de vrijwilligers binnen een systeem te vangen door Het Rooster en kom uiteindelijk bij PlanMen terecht om dit in de juiste kaders te brengen….

Blijf na de wandeling nog even napraten op kantoor.

Sprekers
Bart van der Wijst, eigenaar van PlanMen en Margriet Kolkman, consultant bij PlanMen, iedere dag gaan zij met veel energie naar hun werk. Lennart Pilon, eigenaar van Het Rooster en Marnix Lamers en Nicole Recourt, inspiratoren van De Meewerktuin.

Vol met nieuwe ideeën en een goede reflectie van jezelf, ga je met een goedgevulde rugzak naar huis.

Programma
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Start interactieve sessie
16.30 uur Netwerkborrel

Praktische informatie
Datum: dinsdag 13 maart 2018
Locatie: Landgoed Zonheuvel, kantoor PlanMen, Amersfoortseweg 102, Doorn

Het PlanMen Plannerscafé is bestemd voor Workforce Managers, flexpoolbeheerders, planners en roosteraars. Ben je leverancier of partner en wil je ook deelnemen? Stuur dan je motivatie naar ons toe, zodat wij je deelname kunnen beoordelen. In principe zijn onze Plannerscafe's namelijk niet voor leveranciers. Graag je begrip hiervoor.

Sluit je aan?
Deelname is gratis, reserveren is verplicht en kun je doen via academy@planmen.com of via deze website. Per e-mail ontvang je een bevestiging van jouw deelname.

Tot dinsdag 13 maart!