Facebook Twitter Linkedin

PlanMen Workforce Management congres

Impressie PlanMen WFM congres 2017

Hét negende PlanMen Workforce Management congres vond plaats op donderdag 21 september, wederom in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Ook dit jaar was het weer een succes. Ieder jaar wordt het groter en groter, met 850 aanwezigen, 75 sprekers en vele kennispartners. 

Deze dag stond in het teken van netwerken en kennisdelen op het gebied van Workforce Management en personeelsplanning.

Vroeg in de ochtend begon de dag al met een 1,5 uur durende Masterclass van Remco Claassen. De hele zaal zat aan zijn lippen gekluisterd, zelfs hier en daar werd er een traantje weggepinkt. 
Na deze binnenkomer was het tijd voor een lekkere kop koffie en een bezoek aan de stands van de kennispartners. Wat is er allemaal nieuw op het gebied van personeelsplanningssoftware?

Gedurende de dag waren er drie parallelsessie rondes. Diverse onderwerpen die aanbod kwamen zoals, zelfsturende teams, nieuwe visie op roosteren, tips voor de personeelsplanner, Backoffice planning, Workforce Intelligence, online zelfroosteren, WFM analyse en zo kunnen we nog wel even door gaan. Keuze genoeg.

Tussen de sessies door tijd om de kennispartners te bezoeken en te genieten van een heerlijke lunch.

Rob Adams sloot de dag af met zijn presentatie over Versus-Vernieuwen is geen verbeteren. Aan het einde van de dag tijd voor een hapje en een drankje tijdens de netwerkborrel.

Jammer dat je er niet bij kon zijn? Direct inschrijven voor het 10e PlanMen WFM congres op 20 september 2018.

 

Willem
Willem

Vragen? Ik help je graag verder!