Facebook Twitter Linkedin

PlanMen Workforce Management congres

Een uitgebreide foto impressie van 2016 vind je op PlanMen Facebook.

Hét negende PlanMen Workforce Management congres vind plaats op donderdag 21 september, wederom in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Het afgelopen jaar kwamen meer dan 800 aanwezigen, 73 sprekers en 37 kennispartners bij elkaar om kennis te delen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Workforce Management.

The power of sharing!
Met betrekking tot planning, capaciteitsplanning, personeelsplanning, flexibiliseren, forecasting, scenarioplanning, (zelf)roosteren, dagsturing, flexpool management, zelfsturing, roostervoorwaarden, planningssoftware, procesoptimalisatie.

Het uitgangspunt gedurende deze dag is kennisdelen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het Workforce Management en/of personeelsplanning vakgebied.

We zien je graag donderdag 21 september op het PlanMen Workforce Management congres 2017!

Trots zijn we op het feit dat we al twee mooie namen mogen noemen.
De Keynote sprekers zijn inmiddels bekend. 

Dus blok de datum alvast in je agenda.

Voor professionals die actief zijn binnen de vakgebieden personeelsplanning en Workforce Management. 

(*bedrijven die een commerciële doelstelling hebben met het congres en aanwezig willen zijn, zijn welkom om kennis congrespartner te worden, meer informatie klik hier)
(*personen die een commercieel belang hebben met het congres, zijnde accountmanagers en recruiters, en aanwezig willen zijn, zijn welkom tegen een vergoeding van € 800,-, klik daarvoor hier)  

Willem
Willem

Vragen? Ik help je graag verder!