Facebook Twitter Linkedin

Keynote sprekers

Jan van Setten

Keynote spreker: Jan van Setten
Functie: spreker, (management)coach en enter-trainer
Organisatie: Jan van Setten bv

Jan is een veelgevraagd spreker, (management)coach en enter-trainer op de terreinen klantgerichtheid, (persoonlijk) leiderschap en organisatieverandering.

Hij geeft energieke en interactieve lezingen met gegarandeerd een aantal eye-openers. In hoog tempo komen, op prettig confronterende wijze, inzichten en gereedschap voorbij die je direct kunt toepassen in je eigen praktijk. Hierbij zet hij humor in als “gel voor de ziel”. 

Pacelle van Goethem

Keynote spreker: drs. Pacelle van Goethem
Functie: spreker, onderzoeker en schrijver
Organisatie: Methode voor Overtuigen

Pacelle is onderzoeker, schrijver en Nederland’s meest gevraagde spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Ze traint de top van politiek en bedrijfsleven in overtuigen. Ze ontwikkelde een methode om je persoonlijke overtuigingskracht direct te vergroten en je de fijne kneepjes van overtuigen eigen te maken. Naast haar eigen trainingspraktijk verzorgt Pacelle lezingen en seminars in binnen- en buitenland.

Van origine Spraak-, Taal- en Stempatholoog, specialiseerde ze zich verder bij Psychologie en Massacommunicatie en deed mee aan onderzoek van de Radboud Universiteit en het Universitair Medisch Centrum Groningen. Zij ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. 

Meindert de Jonge

Keynote spreker: Meindert de Jonge
Functie: trainer, coach én improvisatieacteur
Organisatie: De Jonge Helden

Meindert heeft een werkend leven achter de rug als marketeer en directeur bij een bank, een uitgever, een televisieproducent en een winkelbedrijf. Tegenwoordig is hij met overgave actief als trainer, coach én improvisatieacteur. En laat nu tussen dat alles een grote overlap blijken te bestaan……

Plan niet té veel
Plannen is natuurlijk hartstikke slim. We doen de hele dag niet anders. Maar hoe goed je ook plant, je weet zeker dat het in de praktijk anders zal gaan. Ermee omgaan dat dingen anders gaan, da’s dus de kunst. 

Meindert neemt je mee in het omgaan met het onverwachte. De wetten die gelden bij het spelen van een goede geïmproviseerde scène op een podium, gelden namelijk ook in het dagelijks (werkende) leven. Welke dat zijn? Komt dat zien!