Facebook Twitter Linkedin

Congres kennispartner worden?

Het PlanMen Workforce Management congres wordt al diverse jaren mede mogelijk gemaakt door onze congreskennispartners.

Gedurende de dag bieden wij onze kennispartners diversen mogelijkheden om alles over hun dienst aan de deelnemers te vertellen. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk dan het filmpje 'ervaringen van kennispartners WFM congres

Het PlanMen Workforce Management congres met meer dan 800 bezoekers (2017), is de laatste jaren uitgegroeid tot een dag waarop Workforce Management professionals vanuit diverse branches samenkomen. Ieder jaar komen er onderwerpen aan bod aan de hand van de actualiteiten die op dat moment spelen en de behoefte van de deelnemers. De terugkomende onderdelen gedurende de dag zijn:

  • Inhoudelijke presentaties op het vlak van Workforce Management en personeelsplanning;
  • Plenaire presentaties waarbij innovatie en out of the box denken centraal staat;
  • Netwerken.

Het PlanMen Workforce Management congres is voor professionals, zowel gebruikers als beslissers, die actief zijn op het vlak van Workforce Management / HR / personeelsplanning.

Vanuit deze mix en filosofie organiseren we jaarlijks een dag waar praktijkkennis vanuit een frisse blik wordt bekeken en waar tips worden gegeven om te helpen bij de dagelijkse vraagstukken op het gebied van Workforce Management. Nieuwe ontwikkelingen en trends komen hierbij aan bod, net zoals succesvolle verbeteringen en ‘lessons learned’ op het vlak van Workforce Management. We gebruiken hierbij een bedrijfsbrede invalshoek.

Door het samenbrengen van kennis en kunde komen de potentiële klantrelaties vanuit een inhoudelijke kant tot stand, waarbij jij als serieuze en professionele partij wordt gezien.

De doelstelling van dit congres is dus anders dan de gebruikelijke congressen waarbij commercie voorop staat en dit ook duidelijk gecommuniceerd wordt aan de deelnemers. Natuurlijk gaat het om de klant en de opbrengsten, maar middels deelname aan dit congres kies je voor een andere benadering om tot dit resultaat te komen.

Kennisdeling door inhoudelijke presentaties en netwerken en vanuit hier onderhouden en/of opbouwen van een relatie.

Het partnerschap met PlanMen ga je niet aan voor maar één dag, maar voor een langere periode voorafgaande, tijdens en na het congres. De eerste externe communicatie start al eind april en loopt door tot november 2018. Daarnaast kies je voor een andere benadering van jouw (potentiële) klanten en dus een manier om je echt te onderscheiden.

Voor 2018 zijn we trots om te melden dat Monaco Planning, Injixo en TeamM weer hebben getekend.

Ook PlanMen congres partner worden? Neem direct contact op met mark.elschot@planmen.com.