Facebook Twitter Linkedin

Kennispartners Workforce Management congres 2017

Monaco

Monaco
Van planning naar meetbaar resultaat.
Flexibele werkplekplanning / takenplanning
Koploper zelfroosteren
Alles in 1 software suite

 

Injixo

Injixo
Personeelsmanagement voor Call Centers in the Cloud. Award-winning en feature packed, Injixo kost slechts € 9 per gebruik per maand. Er zijn geen optionele extra's of aanmeldkosten. Een volledig on-board programma is bij de prijs inbegrepen.

Verint

Verint
Verbeter de tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers en klanten.
Security Intelligence
Customer engagement
Klant staat centraal

TeamM

TeamM
Sinds 1999 is Team M gespecialiseerd in het maken van financiële applicaties voor de Nederlandse zorgmarkt. Team M is leverancier van UURWERK©; de nieuwste generatie applicatie voor capaciteitsplanning, DRP, routeplanning en productieregistratie. www.teamm.nl

 

Paralax

Paralax
Paralax biedt oplossingen voor het optimaliseren van de personeelsplanning met capaciteitsplanning, zelfroosteren of participerend plannen.

Planbition

Planbition
Intelligente en innovatieve software-oplossingen voor uw personeelsplanning.
Creatief en innovatief
Webbased personeelsplanning
Optimale ondersteuning

Calabrio

Calabrio
Calabrio is a customer engagement software company that provides analytic insights to catalyze growth through customer service contact centers. Calabrio ONE® is a unified suite—including call recording, quality management, workforce management and voice-of-the-customer analytics—that records, captures and analyzes customer engagement center interactions to improve the customer experience and drive top-line business growth. The suite can be deployed in the cloud, on-premises or via hybrid.

Pegamento PlanMen WFM congres

Pegamento
Geeft inzicht en optimaliseert de relatie met uw belangrijkste waarde: de klant.

ContentGuru PlanMen WFM congres

Content Guru
Content Guru is leverancier van het storm Cloud Contact Center-platform. Een cloud-oplossing voor klantcontact. Met storm is klantcommunicatie over alle kanalen (telefoon, sms, chat, social media, etc) heen te integreren met bestaande applicaties die in organisaties worden gebruikt (Workforcemanagement, CRM, financiële applicaties, etc). Ook werkt storm uitstekend samen met bestaande telefonieomgevingen. storm wordt geleverd vanuit de cloud. Het enige wat nodig is, is een internetverbinding en device. www.stormklantcontact.com

texas digital planmen wfm congres

Texas Digital Systems Europe BV
Texas Digital Systems Europe is specialized in digital signage for the use of corporate communications.

SUSA Studentenuitzendbureau

SUSA Studentenuitzendbureau
USA is het oudste studentenuitzendbureau van Nederland, ontstaan vanuit de Utrechtse studentenwereld in 1947. Inmiddels is SUSA uitgegroeid tot een innovatief, internationaal opererend familiebedrijf en staat het nog altijd voor de belangen waarvoor het ooit is opgericht; werken en studeren combineren!

CCMath PlanMen WFM congres

CCMath
Innovatief in WFM, met oog voor de menselijke factor.CCmath onderscheidt zich door specialistische kennis op het gebied van workforce management

Quinyx

Quinyx
Enjoy work. The market leader in SaaS Workforce Management.

Checks integral PlanMen wfm congres

Integral
Integral richt zich op software voor de Planning en Urenadministratie van Mensen. We hebben een eigen, standaard product: Checks. Integral is opgericht in 1996 en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van innovatieve software ontwikkeling. Wij lopen het liefst voor de muziek uit. We zijn op zoek naar klanten die, net als wijzelf, vooruitstrevend willen zijn. www.integral.nl

Axians

Axians
Axians is het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en -diensten.

Atimo PlanMen WFM congres 2017

Atimo
De Workforce Management (WFM) software van Atimo optimaliseert de capaciteit aan personeel binnen de organisatie door de processen rondom arbeidstijd te automatiseren. Denk aan tijdregistratie, werkordertijdregistratie, urenverantwoording en personeelsplanning. Onze e-HRM applicatie maakt bovendien werktijd meetbaar en dat biedt inzicht én grip op personeelskosten.

Genesys

Genesys
Genesys WFM is onderdeel van hun Workforce Optimization oplossing.
Verbetert agent productiviteit
Verhoogt first contact resolution
Optimaliseert handmatig werk

Het Rooster

Het Rooster
Het Rooster Zodat iedereen gewoon aan het werk kan.
50% korting voor non-profit organisaties
Specialist in vrijwilligersroosters
Zelfroosteren = heel veel tijd besparen

 

Planrs PlanMen WFM congres

Planrs.nl
Planrs.nl is het onafhankelijke kennisplatform voor planning & scheduling in Nederland.

Workgenda

Workgenda
Nieuwe generatie WFM software voor automatisch en geoptimaliseerd plannen, tijdregistratie en geavanceerde functies voor forecast, zoals simulatie in combinatie met deep learning. Workgenda is reeds in gebruikt bij verschillende organisaties in de zorg, call centers, transport en logistiek, fabricage en productie, facilitaire diensten, retail en uitzendbureaus.

Intus

Intus
Intus Workforce Solutions richt zich met InPlanning op efficiënte en doordachte oplossingen op het gebied van personeelsplanning, waaronder (zelf)roosteren, takenplanning en opdrachtenplanning.

InPlanning is modulair opgebouwd en vormt een integraal geheel waarmee al menige zorgorganisatie, maar ook productie, logistiek, overheid en entertainment worden ondersteund.  

Twynstra Gudde PlanMen WFM congres

Twynstra Gudde
Twynstra Gudde is een Nederlands organisatieadviesbureau dat midden in de wereld staat.

Wij doorgronden de vragen van de klant en dagen onszelf dagelijks uit om met de klant te komen tot vernieuwende en werkbare oplossingen. De adviseurs van Twynstra Gudde dragen hiermee bij aan een wereld waar mensen en organisaties zich duurzaam ontwikkelen.

Fortezza ict PlanMen WFM congres

Fortezza ICT
Fortezza ICT provides Managed Services and Cloud services. Our clients ask us to design, implement and manage a well-targeted ICT environment as a single point of contact. From a partnership perspective Fortezza provides applications that fit in this mindset and will let your organisation use ICT smarter.

ATOSS Time Control is the # 1 Work Force Management provider in German-speaking countries. Fortezza ICT is the provider in the Netherlands, delivering project management, implementation, training and maintenance for ATOSS Time Control.

WiekZ

WiekZ
Dé manier voor het selecteren van de beste professional voor een specifieke uitdaging in het vakgebied van Workforce Management én Personeelsplanning.

WFMsoftware.nl

WFMsoftware.nl
Bij ons vind je antwoord op de vragen:
Heeft mijn organisatie een personeelsplanningssoftwarepakket nodig?
Hoe kies ik het juiste softwarepakket?
Past ons huidige pakket nog voldoende bij de weg die we zijn ingeslagen?