Facebook Twitter Linkedin

Congresinformatie

Op donderdag 20 september vindt alweer het 10e PlanMen Workforce Management congres plaats. Dit jaar in het NBC in Nieuwegein. Een locatie die zeer geschikt is om het 10-jarig jubileum met jullie te vieren.

Ontdek het potentieel van Workforce Management.
Wat kun je deze dag verwachten?:

  • Diverse interessante keynote speakers
  • Meer dan 25 workshops
  • Meer dan 800 bezoekers
  • Uitgebreide exposantenmarkt
Direct aanmelden

Keynote speakers
Trots zijn wij dat we reeds onze plenaire sprekers bekend kunnen maken.

Keynotes PlanMen WFM congres 2018

Jan van Setten
Veelgevraagd spreker, auteur en expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap. Jan heeft een groot impact als spreker door zijn aangenaam confronterende stijl met humor en energie.

Publiek zit gegarandeerd op het puntje van hun stoel. Niemand gaat de zaal uit zonder een nieuw inzicht of idee en concrete actie. Kortom, presentaties met Impact en een Komma.

Pacelle van Goethem
Onderzoeker, schrijver en Nederland’s meest gevraagde spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Ze traint de top van politiek en bedrijfsleven in overtuigen. Ze ontwikkelde een methode om je persoonlijke overtuigingskracht direct te vergroten en je de fijne kneepjes van overtuigen eigen te maken. Naast haar eigen trainingspraktijk verzorgt Pacelle lezingen en seminars in binnen- en buitenland.

Zij ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. 

Meindert de Jonge
Meindert heeft een werkend leven achter de rug als marketeer en directeur bij een bank, een uitgever, een televisieproducent en een winkelbedrijf. Tegenwoordig is hij met overgave actief als trainer, coach én improvisatieacteur. En laat nu tussen dat alles een grote overlap blijken te bestaan……

Kennis delen
Deze dag staat in het teken van netwerken en kennisdelen op het gebied van Workforce Management en personeelsplanning.

Op de uitgebreide kennismarkt kun je op een relaxte manier kennismaken met alles wat er op personeelsplanningssoftwaregebied mogelijk. Bovendien vind je hier ook aanverwante partijen die jou kunnen ondersteunen op het gebied van personeelsplanning.

Inspireren
Laat je tijdens de diverse workshops inspireren over wat er allemaal speelt en leeft op het vlak van Workforce Management. Welke innovaties zijn momenteel hot topic, wat zijn de gevolgen voor het vakgebied door de krapte op de arbeidsmarkt, planbare klantbeleving en wat maakt het leven lang leren krediet voor ons zo interessant.

Laat je inspireren door interessante sprekers, leg nieuwe contacten op de exposantenmarkt, dompel je onder in alles wat te maken heeft met WFM en geniet van de heerlijke catering. Sluit de dag af met de gezellige netwerkborrel.